Το Pocket Network προσθέτει άφθονο εύρος ζώνης στο Fantom Blockchain

0
Το Pocket Network προσθέτει άφθονο εύρος ζώνης στο Fantom Blockchain

Τάμπα, Ηνωμένες Πολιτείες, 28 Απριλίου 2022, Chainwire

Οι δρομείς κόμβων Fantom και Pocket μπορούν τώρα να κερδίζουν POKT για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας Fantom από εφαρμογές, εργαλεία, υπηρεσίες και πρωτόκολλα

Δίκτυο τσέπηςένα πρωτόκολλο ενδιάμεσου λογισμικού υποδομής αναμετάδοσης που παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης blockchain από ένα παγκόσμιο κατανεμημένο δίκτυο 44k+ πλήρους κόμβων σε εφαρμογές στο Web3 σε 45 blockchains, συμπεριλαμβανομένων των Ethereum, Polygon, Solana, Fuse, Avalanche και Harmony, ανακοίνωσε σήμερα ότι προσθέτει υποστήριξη για το Fantom Blockchain, η εξαιρετικά επεκτάσιμη πλατφόρμα blockchain για DeFi, dApps κρυπτογράφησης και εταιρικές εφαρμογές.

Η επίσημη υποστήριξη του Fantom στο Pocket Network επιτρέπει στους προγραμματιστές να κόβουν τελικά σημεία Fantom RPC για τις εφαρμογές τους απευθείας από το Pocket Portal, επιτρέποντας στους δρομείς κόμβων να κερδίσουν, για πρώτη φορά, $POKT για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας Fantom από εφαρμογές, εργαλεία, υπηρεσίες και πρωτόκολλα.

«Οι κεντρικοί πάροχοι RPC είναι συχνά επιρρεπείς σε μεμονωμένα σημεία αποτυχίας που μπορούν να καταρρίψουν την υπηρεσία», δήλωσε ο Michael O’Rourke, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Pocket Network. «Μετά την επιτυχή προσθήκη στη λίστα επιτρεπόμενων υποστήριξης για το δίκτυο Fantom με το αναγνωριστικό αλυσίδας αναμετάδοσης 0049, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε ότι το Pocket Network φέρνει την αποκέντρωση στο Fantom και, για πρώτη φορά, παρέχει κίνητρα και ανταμοιβές στους χειριστές κόμβων».

Η προσθήκη υποστήριξης Pocket Network για το Fantom blockchain φέρνει πραγματική αποκέντρωση στην κλήση απομακρυσμένης διαδικασίας (RPC) της Fantom, επιτρέποντας στο πρωτόκολλο ενδιάμεσου λογισμικού της Pocket να αποκεντρώνει το επίπεδο RPC και να παρέχει ένα δεύτερο επίπεδο κινήτρων πλήρους κόμβου μέσω του εγγενούς πρωτοκόλλου blockchain του κρυπτονομίσματος $POKT, ένα βοηθητικό πρόγραμμα . Όπως συμβαίνει με τα περισσότερα κεντρικά blockchain, οι εφαρμογές περιορίζονται από έναν ορισμένο αριθμό αιτημάτων ανά ημέρα. Το Pocket Network το λύνει αυτό προσφέροντας εξισορρόπηση φορτίου ενσωματωμένο στο επίπεδο πρωτοκόλλου για να παρέχει ένα επιπλέον επίπεδο πλεονασμού που οι κεντρικοί πάροχοι RPC δεν μπορούν να αναπαράγουν. Χάρη στο Pocket Network, μια ομάδα από εξαιρετικά διαθέσιμους κόμβους Fantom είναι έτοιμοι να εξυπηρετήσουν εφαρμογές Fantom (και συγκεντρωτές RPC), εκτελώντας εκατοντάδες εκατομμύρια αναμετάδοσης καθημερινά.

«Έχοντας το αποκεντρωμένο RPC του Pocket Network στο Fantom μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά σε ένα μέλλον που βασίζεται σε ανθεκτική στη λογοκρισία και αποκεντρωμένη υποδομή», δήλωσε ο Michael Kong, Διευθύνων Σύμβουλος του Fantom Foundation.

«Πριν από τώρα, δεν υπήρχαν κίνητρα πλήρους κόμβου στο Fantom – μόνο οι κόμβοι επικύρωσης Fantom μπορούσαν να κερδίσουν ανταμοιβές $FTM για την επικύρωση μπλοκ και τη διατήρηση της συναίνεσης», δήλωσε ο Alberto Jauregui, προγραμματιστής Ecosystems στο Pocket Network. «Η υποστήριξη του Fantom όχι μόνο παρέχει μια ανθεκτική και αξιόπιστη υπηρεσία RPC για προγραμματιστές, αλλά δημιουργεί επίσης μια επιπλέον ροή εσόδων με τη μορφή POKT για δρομείς πλήρους κόμβου, ενώ παράλληλα κάνει το δίκτυο Fantom πιο ισχυρό. Είναι ένα win-win για τις εφαρμογές και τους κόμβους Fantom, επιδεικνύοντας την αφοσίωσή τους στη δημιουργία της υποδομής για ένα πιο δημοκρατικό και αποτελεσματικό μέλλον, πιστό στο αξίωμα της αποκέντρωσης».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Pocket Network, επισκεφθείτε https://www.pokt.network/.

Σχετικά με το Pocket Network

Το Pocket Network, ένα οικοσύστημα δεδομένων blockchain για εφαρμογές Web3 είναι μια πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί για εφαρμογές που χρησιμοποιούν οικονομικά αποδοτικά οικονομικά στοιχεία για τον συντονισμό και τη διανομή δεδομένων σε κλίμακα. Επιτρέπει απρόσκοπτες και ασφαλείς αλληλεπιδράσεις μεταξύ blockchains και μεταξύ εφαρμογών. Με το Pocket, η χρήση blockchains μπορεί απλά να ενσωματωθεί σε ιστότοπους, εφαρμογές για κινητά, IoT και πολλά άλλα, δίνοντας στους προγραμματιστές την ελευθερία να τοποθετούν εφαρμογές με δυνατότητα blockchain στην «τσέπη» κάθε mainstream καταναλωτή. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το pokt.network.

Επικοινωνία μέσων ενημέρωσης: [email protected]

Επικοινωνία με την εταιρεία: [email protected]

Επαφές

Διευθυντής μάρκετινγκ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply