Το PotionLabs κλείνει πωλήσεις 12 εκατομμυρίων $ από βασικούς παίκτες DeFi πριν από το νέο παιχνίδι NFT “Potion Unlock”

2
Το PotionLabs κλείνει πωλήσεις 12 εκατομμυρίων $ από βασικούς παίκτες DeFi πριν από το νέο παιχνίδι NFT “Potion Unlock”

Βαρκελώνη, Ισπανία, 14 Φεβρουαρίου 2022, Chainwire

Τα έσοδα από την πώληση θα διατεθούν για το κόστος ανάπτυξης και τη συνεχή υποστήριξη των δημόσιων αγαθών web3.

Ξεκλείδωμα φίλτρου, ένα νέο μοντέλο κυκλοφορίας για αποκεντρωμένα Πρωτόκολλα κατέγραψε πωλήσεις 12 εκατομμυρίων δολαρίων τον περασμένο Ιανουάριο, από γνωστές εταιρείες DeFi και ιδιώτες. ο Potion Labs Η ομάδα πίσω από το έργο είχε συγκεντρώσει προηγουμένως 3,2 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2020 από κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες DeFi.

Το έργο προσέλκυσε το ενδιαφέρον από έμπειρα πάρτι DeFi όπως Polychain, Placeholder, Pantera, Maven 11, The LAO, MetaCartelVentures, ParaFi, Spartan, Robert Leshner και Tarun Chitra, Fernando Martinelli, ιδρυτές Synthetix, Crypto Plaza, Roble VC, LemniscaUR3, CULTUR3 , Zee Prime, beToken Capital, μεταξύ άλλων φημισμένων πάρτι στο DeFi.

Η πώληση των 12 εκατομμυρίων δολαρίων είναι μέρος μιας περιορισμένης προέκδοσης μιας επερχόμενης συλλογής NFT που πρόκειται να κυκλοφορήσει ως μέρος του «Potion Unlock», μιας νέας κοινοτικής συναινετικής πρόκλησης στην αλυσίδα που θα μεταφέρει όλο τον κώδικα πρωτοκόλλου στον δημόσιο τομέα. Το παιχνίδι στοχεύει στην επιτάχυνση της αποκέντρωσης, ενώ δημιουργεί ένα καλά καθορισμένο ρυθμιστικό πλαίσιο για ομάδες προγραμματιστών και συμμετέχοντες.

Εκτός από αυτήν την αρχική πώληση, θα πραγματοποιηθεί επίσης μια ευρύτερη δημόσια πώληση NFT, η οποία θα είναι ανοιχτή στην ευρύτερη κοινότητα. Τέλος, ένα % της συλλογής διατίθεται επίσης στα μέλη του OG του έργου, τα οποία θα λάβουν μια κατανομή NFT ως αναγνώριση για τη συνεισφορά τους στην κοινότητα.

Η ομάδα σχεδιάζει να συνεχίσει να κάνει έρευνα και ανάπτυξη στον χώρο του Web3 και δεσμεύεται να συνεχίσει να εργάζεται σε ριζικά νέα και υψηλής ποιότητας δημόσια αγαθά.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι για την ευκαιρία να εισαγάγουμε μια νέα κατηγορία υπηρεσιών που χτίστηκε από την αρχή από την κοινότητα για την κοινότητα. Πιστεύουμε σε μια προσέγγιση πρώτης κοινότητας για τη δημιουργία ριζικά νέας τεχνολογίας που στοχεύει να βοηθήσει τους χρήστες στο DeFi να διαχειρίζονται τον κίνδυνο των περιουσιακών τους στοιχείων με απλό και αξιόπιστο τρόπο», δήλωσε ο Guillem Mosquera, συνιδρυτής και CTO της PotionLabs.

«Είμαστε βαθιά ευγνώμονες σε όλα τα μεγάλα μέλη της κοινότητας του οικοσυστήματος που αποφάσισαν να υποστηρίξουν το όραμα και την ομάδα μας σε αυτό το κρίσιμο βήμα. Πειραματιζόμαστε με νέες προσεγγίσεις για βιώσιμη δημόσια χρηματοδότηση του web 3 και είμαστε τυχεροί που έχουμε καινοτόμους υποστηρικτές στην κοινότητά μας πρόθυμους να επιτρέψουν τις εξερευνήσεις μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουν να διαδραματίζουν βασικό ρόλο στην κοινότητα αυτού του έργου και πέρα ​​από αυτήν», δήλωσε ο Jordi Muñoz, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της PotionLabs.

«Εξαιρετικά εξελιγμένο στο backend, εκπληκτικά απλό στο frontend, το Potion εγκαινιάζει μια νέα εποχή διαχείρισης κινδύνου για τους παρόχους ρευστότητας DeFi (LP) και τους καταναλωτές. Χρησιμοποιώντας το κριτήριο Kelly, το Potion επιτρέπει στους LP να τιμολογούν βέλτιστα τις επιλογές σύμφωνα με τις επιθυμητές παραμέτρους κινδύνου και απόδοσης. Στη συνέχεια, συγκεντρώνοντας όλες τις μεμονωμένες καμπύλες LP, το Potion προσφέρει στον καταναλωτή τις καλύτερες τιμές. Όταν οι άνθρωποι λένε DeFi 2.0, το Potion βρίσκεται στην κορυφή αυτής της λίστας», δήλωσε ο Chris Burniske, Partner στο Placeholder.

Σχετικά με το PotionLabs

Η PotionLabs είναι μια εγγενής εταιρεία έρευνας και ανάπτυξης λογισμικού στο web3 που έχει αναπτύξει ένα ισχυρό επίπεδο διαχείρισης κινδύνου για περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, το Πρωτόκολλο Potion. Είναι πρωτοπόρος σε ένα νέο μοντέλο τιμολόγησης κινδύνου που βασίζεται στο κριτήριο Kelly, το οποίο οδηγεί σε μακροπρόθεσμες μαθηματικές προσδοκίες επιβίωσης για τα LP και βαθύτερες, πιο αξιόπιστες αγορές ρευστότητας για τους χρήστες. Το έργο ξεκινά σύντομα μέσω ενός μηχανισμού απελευθέρωσης που βασίζεται σε NFT. Περισσότερα για το Potion.Finance εδώ: https://potion.fi

Επαφές
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply