Το Ripple As A Security Is Guided, λέει ο Ripple Executive

0
Το Ripple As A Security Is Guided, λέει ο Ripple Executive

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple, Brad Garlinghouse, μοιράστηκε τις σκέψεις του για την ανάπτυξη του RippleNet της Ripple εν μέσω αγωγών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Ripple είναι μια εταιρεία Fintech με έδρα το Σαν Φρανσίσκο και αυτή η εταιρεία είναι επί του παρόντος διαθέσιμη σχεδόν σε κάθε χώρα για να διευκολύνει τις συναλλαγές πληρωμών για τις επιχειρήσεις με τη χρήση του καθολικού XRP και της ρευστότητας διακριτικών XRP. Όμως, λόγω νομικών αγώνων, η Ripple απαγορεύεται να λειτουργεί τις δραστηριότητές της σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ.

Στις 27 Απριλίου, ο Brad Garlinghouse, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας Ripple, εμφανίστηκε σε ένα συνέντευξη με το Bloomberg. Στη συνέντευξη, το αφεντικό της Ripple είπε ότι η Ripple απολαμβάνει ανάπτυξη παρά τον περιορισμό του εμπορίου και των συναφών υπηρεσιών της στις ΗΠΑ.

Ο Μπραντ σημείωσε ότι ο ρυθμιστικός φορέας των ΗΠΑ SEC παρέσυρε μόνο τους ανθρώπους σχετικά με τη φύση του XRP ως «μη εγγεγραμμένη ασφάλεια», επειδή το XRP παρουσιάζει συνεχώς ανάπτυξη ρεκόρ.

«Δυστυχώς, η Ripple λειτουργεί σε έναν κόσμο σαν να έχουμε χάσει. Στις Ηνωμένες Πολιτείες, το XRP, για όλους τους σκοπούς δεν υπάρχει ρευστότητα. Έχει σταματήσει και παγώσει στα περισσότερα χρηματιστήρια που εδρεύουν στις ΗΠΑ».

Το αφεντικό της Ripple είπε επίσης ότι η εταιρεία προσλαμβάνει συνεχώς προσλήψεις από περιοχές εκτός ΗΠΑ και επίσης περισσότερο από το 95% των υπηρεσιών πληρωμών είναι διαθέσιμες και υπό χρήση για εταιρείες εκτός ΗΠΑ. Έτσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος προσπάθησε έμμεσα να πει ότι εάν το διακριτικό XRP αντιμετωπίσει αποτυχία έναντι της SEC, τότε και πάλι η επιχείρησή του δεν θα αντιμετωπίσει μεγάλα προβλήματα.

Όσον αφορά τη ζήτηση του RippleNet, ο Brad σημείωσε ότι η ζήτηση αυξήθηκε κατά περίπου 8 φορές από το 1ο τρίμηνο του 2021 έως το 1ο τρίμηνο του 2022. Αυτήν τη στιγμή οι Προσφορές του RippleNet είναι διαθέσιμες σε 55 χώρες.

Έτσι, από το πρώτο τρίμηνο του περασμένου έτους έως το 1ο τρίμηνο φέτος, αυξήθηκε 8 φορές. Και αυτό βασίζεται σε μια βάση που έχει ήδη μετρηθεί σε δισεκατομμύρια».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ripple εξέφρασε τις ανησυχίες του εναντίον της αμερικανικής υπηρεσίας SEC και είπε ότι είναι απογοητευτικό που η υπηρεσία SEC δημιουργεί μια κατάσταση ώστε αυτή η κορυφαία εταιρεία Fintech να προσλαμβάνει ταλέντα από τις ΗΠΑ.

Ripple εναντίον SEC

Τον Δεκέμβριο του 2020, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) υπέβαλε αγωγή κατά της εταιρείας Ripple. Μέσω της αγωγής, η υπηρεσία SEC ισχυρίστηκε ότι το διακριτικό XRP της Ripple είναι μια ασφάλεια, η οποία δεν είναι καταχωρημένη στην υπηρεσία SEC και επίσης η SEC ισχυρίστηκε ότι η δημόσια πώληση διακριτικών XRP αξίας άνω των 1,3 δισεκατομμυρίων δολαρίων Ripple ήταν παράνομη.

Διαβάστε επίσης: Η ινδική κυβέρνηση δεν έχει καμία πρόθεση να βλάψει τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, λέει ο υπουργός Οικονομικών

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply