Το Ripple Exec λέει ότι το ODL μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ουδέτερη γέφυρα μεταξύ πληρωμών CBDC

2
Το Ripple Exec λέει ότι το ODL μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ουδέτερη γέφυρα μεταξύ πληρωμών CBDC

Ο διευθυντής πολιτικής του Ripple εξήγησε ότι η ρευστότητα κατ’ απαίτηση θα βοηθήσει την εταιρεία να διευκολύνει τις συναλλαγές που βασίζονται σε Ψηφιακό Νόμισμα της Κεντρικής Τράπεζας (CBDC) πιο εύκολα.

Η Ripple είναι μια εταιρεία Fintech με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Αυτήν τη στιγμή, η Ripple έχει τα χέρια της σε πολλές κυβερνητικές και μη εταιρείες για να παρέχει και να υποστηρίζει την ανάπτυξη που βασίζεται σε blockchain και την πρόσθετη υποστήριξη. Συγκεκριμένα, η Ripple βοηθά πολλές υπηρεσίες πληρωμών να διευκολύνουν τις διασυνοριακές πληρωμές σε εμπορικό επίπεδο.

Διευθυντής Πολιτικής APAC στο Ripple Rahul Advani πρόσφατα κοινόχρηστο μερικές ιδέες της εταιρείας Ripple για το πώς θα χρησιμοποιήσει την κατ’ απαίτηση πλατφόρμα υψηλής ρευστότητας για να βελτιώσει τις λύσεις πληρωμών της, κατά την εμφάνισή του με την πλατφόρμα οικονομικών ειδήσεων Bread.

Ο οικοδεσπότης έκανε ερώτηση από τον Rahul σχετικά με το τι κάνουν για να προσαρμόσουν τους διασυνοριακούς διακανονισμούς πληρωμών, επί του παρόντος.

Ο Rahul απάντησε ότι τα περισσότερα από τα μεγάλα προβλήματα των τραπεζικών συστημάτων βρίσκουν λύσεις με το RippleNet. Και υποστήριξε επίσης ότι η χαμηλή ρευστότητα είναι ένα μεγάλο ζήτημα για την Ripple, επειδή αναγκάζει πολλά κεφάλαια να δεσμεύονται σε προχρηματοδότηση. Αλλά τώρα η Ripple θα χρησιμοποιήσει την πλατφόρμα ODL για να λύσει τους διακανονισμούς πληρωμών που βασίζονται σε CBDC χρησιμοποιώντας το ODL ως ουδέτερη γέφυρα.

Ο Διευθυντής Πολιτικής της APAC είπε επίσης ότι οι χρήστες μας (έμποροι διακριτικών XRP) μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως το καλύτερο εργαλείο για τη διευκόλυνση συναλλαγών χαμηλού κόστους ξεπερνώντας τα υπάρχοντα ζητήματα.

«Οι πελάτες μας μπορούν να αξιοποιήσουν το ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο XRP ως ουδέτερο στοιχείο γέφυρας μεταξύ δύο νομισμάτων, το οποίο εξαλείφει την ανάγκη για προχρηματοδότηση στους λογαριασμούς προορισμού και μειώνει σημαντικά τα γενικά έξοδα κεφαλαίου και τα λειτουργικά τους έξοδα».

Σχετικά με το ζήτημα της ανάπτυξης CBDC στις χώρες APAC, ο Rahul είπε ότι η APAC είναι ηγετική σε τέτοιες χώρες για το λιανικό εμπόριο καθώς και για ολόκληρο το Ψηφιακό Νόμισμα Κεντρικής Τράπεζας (CBDCs).

Διαβάστε επίσης: Ο Cardano πέτυχε την πρώτη θέση όσον αφορά τις ημερήσιες υψηλές Συναλλαγές

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply