Το Swappi κυκλοφορεί ως το πρώτο DEX On Conflux «eSpace» με $25 εκατομμύρια σε TVL

0
Το Swappi κυκλοφορεί ως το πρώτο DEX On Conflux «eSpace» με $25 εκατομμύρια σε TVL

Νέα Υόρκη, Νέα Υόρκη, 15 Απριλίου 2022, Chainwire

Swappi, ένα νέο αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο (DEX) που βασίζεται σε AMM, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα στο Conflux, το μόνο συμβατό με ρυθμιστικούς κανόνες δημόσιο δίκτυο blockchain στην Κίνα. Με την κυκλοφορία του Swappi, οι χρήστες Conflux έχουν ένα νέο DEX για να ανταλλάξουν, να ποντάρουν και να κερδίσουν αποδόσεις στα κρυπτογραφικά τους στοιχεία. Το Swappi έχει ήδη φτάσει τα 25 εκατομμύρια δολάρια σε Total Value Locked (TVL) τη στιγμή της κυκλοφορίας.

Το Swappi είναι το πρώτο DEX που κυκλοφορεί στο eSpace, ένα συμβατό με EVM περιβάλλον εκτέλεσης έξυπνων συμβολαίων που επιτρέπει στους προγραμματιστές να αναπτύσσουν και να εκτελούν εγγενείς dApps και έξυπνες συμβάσεις Ethereum εντός του οικοσυστήματος Conflux. Ως DEX που βασίζεται σε AMM, το Swappi επιτρέπει στους χρήστες να συναλλάσσονται σε ένα πλήρως αποκεντρωμένο περιβάλλον χωρίς εγγραφή ή δημιουργία λογαριασμού, επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να ξεκινήσει τις συναλλαγές μέσα σε δευτερόλεπτα.

Με την ανάπτυξη μιας blockchain επιπέδου 1 χωρίς άδεια με σημαντικά χαμηλότερο κόστος συναλλαγής σε σύγκριση με άλλες αλυσίδες όπως το Ethereum, το Swappi είναι σε θέση να παρέχει στους χρήστες τις χαμηλότερες χρεώσεις από οποιοδήποτε κορυφαίο DEX στο 0,25%. Κατά την κυκλοφορία, τα υποστηριζόμενα στοιχεία περιλαμβάνουν το εγγενές διακριτικό CFX, ETH, USDT, WBTC και PPI της Conflux.

Το Swappi στοχεύει να δημιουργήσει το πιο ισχυρό οικοσύστημα DeFi στο Conflux, με σχέδια να επεκτείνει τις προσφορές του για να δώσει στους χρήστες περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη.

Το Swappi V1, η τρέχουσα επανάληψη του DEX, επιτρέπει τις ακόλουθες δυνατότητες:

  • Ανταλλαγή – Ανταλλαγή μεταξύ οποιωνδήποτε δύο ζευγών κουπονιών που αναφέρονται υπό την προϋπόθεση ότι υπάρχει αρκετή ρευστότητα.
  • Συγκροτήματα ρευστότητας – Προσθέστε και αφαιρέστε ρευστότητα και λάβετε διακριτικά LP.
  • Yield Farming – Ποντάρετε τα LP token σας για να κερδίσετε ανταμοιβές σε PPI.
  • Ποντάρισμα – Ποντάρετε τα διακριτικά PPI σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα για να κερδίσετε ενισχυμένες ανταμοιβές σε PPI.
  • Παιδική χαρά – Συμμετέχετε σε λαχεία και αγορές προβλέψεων.

Επιπλέον, στον οδικό χάρτη, η Swappi σχεδιάζει να ενεργοποιήσει τα IFO. Ψηφοφορία DAO, dual mining staking pools, stablecoin LP swaps, NFT trading και πολλά άλλα.

Κερδίζοντας PPI Tokens

Το PPI διακριτικού ανταλλαγής της Swappi μπορεί να κερδηθεί μέσω εκμεταλλεύσεων απόδοσης με εξαιρετικά ανταγωνιστικά επιτόκια που ξεκλειδώνονται με το ποντάρισμα κουπονιών PPI και LP (δεξαμενή ρευστότητας).

  • Ποντάρετε διακριτικά LP και κερδίστε PPI με ελαφρώς μεγαλύτερη έκθεση στις διακυμάνσεις της αγοράς σε αντάλλαγμα για υψηλότερα APY.
  • Ενισχύστε τις αποδόσεις PPI ποντάροντας περισσότερους PPI.
  • Ποντάρετε διακριτικά στο LP για να κερδίσετε PPI, ακόμα κι αν ένα ζεύγος συναλλαγών δεν υποστηρίζεται στα Farms.
  • Ενισχύστε τις ανταμοιβές PPI από το αγρόκτημα απόδοσης κλειδώνοντας το PPI.

Το PPI μπορεί επίσης να κερδηθεί παίζοντας παιχνίδια και συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις συναλλαγών, λοταρίες και άλλες κοινοτικές δραστηριότητες.

Σχετικά με το Swappi

Το Swappi είναι μια πλατφόρμα μη φύλαξης που επιτρέπει στους χρήστες να πραγματοποιούν συναλλαγές απευθείας από το πορτοφόλι της επιλογής τους και να διατηρούν το 100% της ιδιοκτησίας της κρυπτογράφησης τους. Κατασκευασμένα σε λογισμικό ανοιχτού κώδικα, οι dApps και τα έξυπνα συμβόλαια της Swappi είναι επίσης ορατά δημόσια για μέγιστη διαφάνεια.

Τα έξυπνα συμβόλαια Swappi έχουν ελεγχθεί από το CertiK, την κορυφαία πλατφόρμα κατάταξης εστιασμένη στην ασφάλεια για την ανάλυση και την παρακολούθηση πρωτοκόλλων blockchain και έργων DeFi.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για τα πιο πρόσφατα, ακολουθήστε το Swappi στο Κελάδημα, Τηλεγράφημαή επισκεφθείτε https://swappi.io /.

Επαφές

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply