Το Telegram Giant Messaging Platform ενεργοποιεί την πληρωμή Bitcoin & Toncoin

0
Το Telegram Giant Messaging Platform ενεργοποιεί την πληρωμή Bitcoin & Toncoin

Η γιγάντια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων πρόσθεσε υποστήριξη για πληρωμές κρυπτογράφησης για τους χρήστες με μηδενικό κόστος.

Το Telegram είναι μια ασφαλής εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στους χρήστες κρυπτογράφησης λόγω των απεριόριστων δυνατοτήτων της σε σχέση με άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Αυτήν τη στιγμή το telegram έχει περίπου 550 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Στις 26 Απριλίου, η Ton Blockchain, ένας βραχίονας της Telegram, ανακοίνωσε την υπηρεσία πληρωμών κρυπτογράφησης με μηδενικές χρεώσεις μεταξύ χρήστη σε χρήστη. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες από το «The Ton Foundation», έναν οργανισμό πίσω από το Ton Blockchain, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν το Bitcoin και το εγγενές νόμισμα Ton του Ton Blockchain ο ένας στον άλλο με μηδενικό κόστος και επίσης οι χρήστες δεν θα χρειαστεί να περιμένουν για επιβεβαίωση, επειδή όλα θα γίνουν στιγμή.

Οι χρήστες του Telegram μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε αυτό το bot telegram μέσω https://t.me/wallet και μετά από αυτό το bot θα κάνει τα πάντα κατ’ απαίτηση για τους χρήστες.

Με αυτήν τη δυνατότητα υποστήριξης, οι χρήστες τηλεγραφήματος δεν θα απαιτείται να περάσουν από οποιοδήποτε άλλο πορτοφόλι τρίτων και επίσης δεν θα απαιτείται να χρησιμοποιούν μεγάλες διευθύνσεις. Ωστόσο, αυτό ακούγεται σαν μια πολύ καλύτερη επιλογή για το σύστημα πληρωμών Crypto, αλλά στην πραγματικότητα μυρίζει κάτι έλλειψη αποκέντρωσης.

Telegram εναντίον ρυθμιστή των ΗΠΑ

Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια, η Telegram ξεκίνησε το κρυπτογραφικό της έργο με το διακριτικό TON, για το οποίο συγκέντρωσε χρηματοδότηση περίπου 1,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τους επενδυτές για την ανάπτυξη του νομίσματος TON, μέσω της μεθόδου ICO.

Το 2019, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) σημείωσε ότι τέτοιοι τύποι συλλογής κεφαλαίων και εκτόξευσης νομισμάτων είναι αντίθετοι με τους νόμους και επίσης εμπίπτουν στη νομοθεσία περί κινητών αξιών. Για αυτό, το τηλεγράφημα επέστρεψε όλη τη χρηματοδότηση στους Επενδυτές και πλήρωσε και πρόστιμο για αυτό το λάθος.

Στις 20 Απριλίου, Coindesk ανέφερε ότι το ίδρυμα TON άρπαξε και πάλι τον αγώνα για να προχωρήσει με το έργο κρυπτογράφησης με συνολικά δωρεές 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Το Ίδρυμα συγκέντρωσε περίπου 527 εκατομμύρια τόνους, αξίας περίπου 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων.

Διαβάστε επίσης: Ο Βρετανός κατασκευαστής υπεραυτοκινήτων πολυτελείας McLaren μεταπηδά στα NFTs & Metaverse

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply