Το Tron DAO Reserve αγοράζει 38 εκατομμύρια δολάρια σε TRX για να προστατεύσει το Stablecoin USDD – Bitcoin News

0
Το Tron DAO Reserve αγοράζει 38 εκατομμύρια δολάρια σε TRX για να προστατεύσει το Stablecoin USDD – Bitcoin News

Στις 5 Μαΐου, το αλγοριθμικό stablecoin USDD του Tron κυκλοφόρησε και μέχρι στιγμής, το διακριτικό fiat-pegged έχει καταχωρηθεί σε μια σειρά από πρωτόκολλα αποκεντρωμένης χρηματοδότησης (defi). Δύο ημέρες αργότερα, η Tron DAO Reserve ανακοίνωσε ότι αγόρασε 504,6 εκατομμύρια tron ​​(TRX) για την υποστήριξη του αλγοριθμικού stablecoin, καθώς το έργο στοχεύει στη μόχλευση ενός αποκεντρωμένου αποθεματικού συναλλάγματος παρόμοιο με τα αποθεματικά UST της Terra.

Ο Tron DAO Reserve και ο Justin Sun αποκαλύπτουν 38 εκατομμύρια δολάρια TRX Αγορά

Το αποθεματικό σύστημα UST της Terra γίνεται ένα δημοφιλές σχέδιο και το έργο USDD stablecoin του Tron ακολουθεί το πρότυπο. Το Bitcoin.com News ανέφερε για το έργο αλγοριθμικού stablecoin του Tron στις 21 Απριλίου και έκτοτε το περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης που είναι συνδεδεμένο με fiat έχει ξεκινήσει επίσημα. Το έργο έχει α αριθμός εταίρων τώρα και το USDD είναι καταχωρισμένο στα Pancakeswap, Kyberswap, Sunswap, Sun.io, Curve Finance, Uniswap και Ellipsis.

Σύμφωνα με tronscan.org, υπάρχουν περίπου 211.245.005,49 USDD τη στιγμή της γραφής. Τα στατιστικά δείχνουν ότι το Σάββατο, 7 Μαΐου 2022, η έκδοση Uniswap τρίτη (v3) είναι το πιο ενεργό ανταλλακτήριο για αγορά και πώληση USDD. Ενώ η κεφαλαιοποίηση της αγοράς του USDD 211 εκατομμυρίων δολαρίων είναι μικρή σε σχέση με το UST της Terra (18,7 δισεκατομμύρια δολάρια), κυκλοφορεί μόνο για δύο ημέρες. Ενώ το terrausd (UST) σημείωσε 990,3 εκατομμύρια δολάρια σε συναλλαγές 24 ωρών, το USDD σημείωσε 2,31 εκατομμύρια δολάρια την περασμένη ημέρα. Η αγοραία αποτίμηση του USDD είναι μεγαλύτερη από την κεφαλαιοποίηση του δολαρίου Gemini (GUSD) 199,5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το Σάββατο, το Tron DAO και ο ιδρυτής του Tron, Justin Sun, ανακοίνωσαν ότι η ομάδα αγόρασε 504.600.250 TRX με μέση τιμή 0,07727 ανά μονάδα. Η αγορά θα χρησιμοποιηθεί ως αποθεματικό ενεργητικό για την «προστασία της συνολικής βιομηχανίας blockchain και της αγοράς κρυπτογράφησης», λογαριασμός Tron DAO Reserve είπε το Σάββατο το απόγευμα.

“[Tron DAO Reserve] έχει κάνει τη δουλειά του», ο ιδρυτής του Tron, Justin Sun ανέβασε στο Twitter αυτό το Σαββατοκύριακο.

Αποκεντρωμένη, αλγοριθμική και συγκεντρωτική — Η αναζήτηση για την τελειοποίηση του Stablecoin συνεχίζεται

Παρόλο που τα αποκεντρωμένα και αλγοριθμικά σταθερά νομίσματα ακούγονται ωραία θεωρητικά, υπάρχουν ανησυχίες και ερωτήσεις για το αν μπορούν ή όχι να διατηρήσουν ένα σταθερό μανταλάκι για όσο διάστημα υπάρχουν. Φυσικά, κάποιοι συγκεντρωτικοί έργα stablecoin στο παρελθόν είχαν αποτύχει και το αποκεντρωμένο stablecoin DAI του Makerdao δοκιμάστηκε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Μαύρη Πέμπτη» στις 12 Μαρτίου 2020. Το Makerdao χρησιμοποιεί μια διαδικασία υπερβολικής εξασφάλισης (OC) για να εξασφαλίσει το δεσμό USD της DAI και δύο χρόνια πριν από την εκδήλωση της 12ης Μαρτίου, ο Bennett Tomlin’s ανάρτηση προέβλεψε το ethereum (ETH) πίεση στις τιμές που θα μπορούσε να επηρεάσει τη δέσμευση της DAI σε USD.

Τον Νοέμβριο του 2020, ο εκδότης OUSD stablecoin, Origin Protocol υπέστη επίθεση από δάνειο και το κέρμα έχασε προσωρινά το δεσμό του. Κατά τη διάρκεια της πρώτης εβδομάδας του Απριλίου, το νετρίνο stablecoin που βασίζεται σε Waves (USDN) έπεσε προσωρινά από τη συνδεδεμένη τιμή του δολαρίου. Πριν από έναν χρόνο, τον Απρίλιο, η αξία fiat του stablecoin fei usd (FEI) βυθίστηκε κάτω από το δολάριο για σύντομο χρονικό διάστημα. Μέχρι στιγμής, ορισμένα από τα προαναφερθέντα έργα ανέκαμψαν λίγο μετά το χαμένο δεσμό, και τα έργα stablecoin έχουν διατηρήσει μια σταθερή δέσμευση από τότε.

Το Tron DAO Reserve αγορά 504.600.250 TRX ήταν αξίας 38,99 εκατομμυρίων δολαρίων κατά τη στιγμή του διακανονισμού. ο TRX Η αγορά ακολουθεί επίσης την πρόσφατη απόκτηση bitcoin αξίας 1,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων (BTC) από την Luna Foundation Guard (LFG). Η μη κερδοσκοπική LFG κατέχει τώρα 80.394 BTC και AVAX αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων για την προστασία του UST. Επιπλέον, η Tron DAO έχει συνεργαστεί με τρία ιδρύματα κρυπτογράφησης που πλέον θεωρούνται μέλη του Tron DAO Reserve στη λίστα επιτρεπόμενων. Οι θεσμικοί εταίροι της Tron DAO Reserve περιλαμβάνουν την Poloniex, την Alameda Research και την Amber Group, ενώ η Tron DAO Reserve ενεργεί ως το USDD.πρώιμος θεματοφύλακας

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

211 εκατομμύρια $, Alameda Research, αλγόριθμος, πορτοκαλί ομάδα, Concerns, DAI, Decentralized, FEI, Justin Sun, lfg, luna foundation guard, makerdao, Market Capitalization, OUSD, over-collateralization, Poloniex, ερωτήσεις, Stablecoin, stablecoin USDD, Stablecoins, TerraUSD, tron, Tron (TRX), TRON DAO Reserve, trx, USDD, USDD Stablecoin, USDN, UST

Τι πιστεύετε για το αλγοριθμικό stablecoin USDD του Tron; Τι πιστεύετε για το έργο αγοράς 38 εκατομμυρίων δολαρίων TRX για να προστατέψετε το μανταλάκι του stablecoin; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Τζέιμι Ρέντμαν είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply