Χρονοδιάγραμμα του Bitcoin ως νομικού νομίσματος και εξόρυξης: Τόνγκα

1
Χρονοδιάγραμμα του Bitcoin ως νομικού νομίσματος και εξόρυξης: Τόνγκα

Το πρώην μέλος του κοινοβουλίου της Τόνγκα μοιράστηκε το χρονοδιάγραμμα της υιοθέτησης του Bitcoin και των σχεδίων εξόρυξης Bitcoin του έθνους.

Όλος ο κόσμος είδε πώς το Ελ Σαλβαδόρ υιοθέτησε επίσημα τον νόμο για το Bitcoin στις 7 Σεπτεμβρίου. Μετά την υιοθέτηση του Bitcoin στις επιλογές πληρωμής, η Τόνγκα έγινε η τελευταία στον κόσμο που έδειξε ότι η άμεση υιοθέτηση του Bitcoin είναι πιο πιθανό στον νόμο του Ελ Σαλβαδόρ για το Bitcoin και επίσης την ίδια ιδέα της εξόρυξης bitcoin

Ο πρώην μέλος του κοινοβουλίου της Τόνγκα, Λόρδος Fusitu’a, μοιράστηκε το κύριο χρονοδιάγραμμα στο οποίο η Τόνγκα θα υιοθετήσει το bitcoin βήμα προς βήμα σε δύο έως τρεις φάσεις.

Το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, η Τόνγκα θα εισαγάγει τον νόμο Bitcoin της σε συζήτηση και συζήτηση. Και το τρίτο τρίμηνο του επόμενου έτους, θα παρουσιάσει το εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας εξόρυξης Bitcoin, το οποίο θα λειτουργεί με την ενέργεια ενός σταθμού θερμικής ενέργειας με βάση το ηφαίστειο.

Ο Fusitu’a μοιράστηκε όλες αυτές τις λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης με μια συνομιλία στο Twitter στο διάστημα. Αργότερα, σε συνομιλία με τον κορυφαίο ιστότοπο κρυπτογραφικών ειδήσεων Cointelegraph, επιβεβαίωσε ότι το έθνος θα εισαγάγει επίσημα τη νομοθεσία για το bitcoin τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους.

Αυτός προστέθηκε:

«Ας πούμε ότι το νομοσχέδιο (νόμιμη προσφορά) έχει ψηφιστεί στις αρχές έως τα μέσα Οκτωβρίου. Μετά από αυτό, ο λογαριασμός πηγαίνει στο γραφείο του παλατιού για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες. Η HM (Η Αυτού Μεγαλειότητα) είτε θα δώσει είτε δεν θα δώσει βασιλική ανάβαση μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου».

Ο Fusitu’a σημείωσε επίσης ότι όλα τα πράγματα μπορεί να συμβούν πριν από την ώρα στις καταστάσεις όπου και τα τρία τελευταία βήματα για την Εισαγωγή του Bitcoin έγιναν ομαλά.

Στη συνολική συζήτηση, ο Fusitu’a κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το Bitcoin θα είναι επίσημα βάσει του νόμου για χρήση δημόσια ως νόμισμα τον Φεβρουάριο του επόμενου έτους.

Αυτήν τη στιγμή, η Τόνγκα έχει 21 σταθμούς θερμικής ενέργειας που βασίζονται σε ηφαίστεια και όλοι μαζί παράγουν ηλεκτρική ενέργεια περίπου 2.000 μεγαβάτ, αλλά η πραγματική κατανάλωση της Τόνγκα είναι 40 Μεγαβάτ. Αυτό σημαίνει ότι η Τόνγκα έχει 1960 Megawatt δωρεάν ηλεκτρικής ενέργειας για χρήση στην εξόρυξη Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Ο Δημιουργός Dogecoin υψώνει τη φωνή του ενάντια στα ψεύτικα νομίσματα Meme

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply