4 τρόποι που χρησιμοποιούν οι πλούσιοι για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα

0
4 τρόποι που χρησιμοποιούν οι πλούσιοι για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα

Ο κόσμος φιλοξενεί μεγάλο αριθμό πλούσιων ανθρώπων. Η κλίμακα του πλούτου τους είναι απρόσιτη από τους απλούς ανθρώπους, ακόμη και αφού δουλέψουν ολόκληρη τη ζωή τους. Αυτό τους επιτρέπει να αποκτήσουν εύκολα τα πολυτελή αυτοκίνητα και τις επαύλεις που πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται. Ωστόσο, πρέπει να αναρωτιέστε πώς το κάνουν, σωστά;

Για να κατανοήσουμε πώς οι πλούσιοι γίνονται συνεχώς πλούσιοι, πρέπει να κατανοήσουμε το χάσμα μεταξύ των απλών ανθρώπων και των πλουσίων. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο γεγονός ότι οι πλούσιοι έχουν προβάδισμα. Ενώ οι απλοί άνθρωποι εργάζονται σκληρά για να βγάλουν χρήματα, έχουν ήδη κάποιο πλούτο που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να κερδίσουν παθητικό εισόδημα και να κάνουν τα χρήματα να λειτουργήσουν για αυτούς. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν είναι να βάλουν τα χρήματα εκεί όπου μπορούν να κερδίσουν παθητικό εισόδημα για αυτούς.

Αγορά κρυπτονομισμάτων

Τι είναι το κρυπτονόμισμα; Αυτό είναι το ερώτημα πολλών ανθρώπων, ακόμη και πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα κρυπτονομίσματα είναι απάτες. Αλλά είναι αναμφισβήτητο ότι τα κρυπτονομίσματα έχουν γίνει σταδιακά mainstream και πολλές χώρες αναγνωρίζουν πλέον το νομικό καθεστώς των κρυπτονομισμάτων.

Αναγνωρισμένο ως το πιο πολύτιμο κρυπτονόμισμα ή κέρμα, το Bitcoin, τον Νοέμβριο του 2021, η αξία ενός Bitcoin ανήλθε σε 69.000 $ κατ’ ανώτατο όριο, μια αύξηση 200%, και χρειάστηκαν μόνο τέσσερις μήνες για να επενδύσουν στο Bitcoin των πλουσίων που διπλασίασαν το εισόδημά τους το η διαδικασία. Ίσως διαβάζοντας αυτό, ανυπομονείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα για να κερδίσετε το παθητικό εισόδημά σας.

Αλλά το LUNA, που κάποτε ήταν το κορυφαίο κρυπτονόμισμα, έπεσε από 87 $ σε 0,000024 $ σε μόλις επτά ημέρες. Πολλοί άνθρωποι δεν έχουν τίποτα άλλο από τη μια μέρα στην άλλη.

Ταμείο: ⭐⭐⭐⭐

Κίνδυνος: ⭐⭐⭐⭐

Απόθεμα γνώσεων: ⭐⭐⭐⭐

Κύκλος: ⭐⭐⭐⭐

Κέρδη: ⭐⭐⭐

Cloud Mining

Τι είναι το cloud mining; Το Cloud Mining είναι ένας τύπος εξόρυξης από απόσταση. Οι χρήστες μπορούν να αποκτήσουν συμβόλαια εξόρυξης cloud μέσω του ιστότοπου, να νοικιάσουν χωρητικότητα υπολογιστή για εξόρυξη και να αποκτήσουν σταθερό εισόδημα. Σε σύγκριση με την παραδοσιακή εξόρυξη, το cloud mining δεν απαιτεί από εσάς να έχετε επαγγελματικό εξοπλισμό, πλούσια αποθέματα γνώσης και 24ωρη αδιάλειπτη λειτουργία και συντήρηση. Όλοι οι ιστότοποι εξόρυξης cloud θα σας βοηθήσουν να τα λύσετε όλα. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αγοράσετε ένα συμβόλαιο εξόρυξης cloud.

ο Hashlists προσφέρουν τέτοιες υπηρεσίες cloud mining και έχουν δημιουργήσει επίσης ένα νέο μπόνους UX $8 για αρχάριους κρυπτονομισμάτων, επιτρέποντας στους πελάτες να δοκιμάσουν υπηρεσίες cloud mining για μια μέρα χωρίς κατάθεση. Το κουπόνι εμπειρίας $8 χρησιμοποιείται για την αγορά ενός νέου πακέτου εμπειρίας χρήστη και μπορείτε να λάβετε 0,8 $ μετά από μία ημέρα.

Hashlists πιστεύουν ότι όλοι πρέπει να κερδίζουν απλό παθητικό εισόδημα μέσω κρυπτονομισμάτων. Για να βεβαιωθείτε ότι αυτό είναι δυνατό, προσφέρει στους χρήστες διάφορα σχέδια. Οι επιλογές εξόρυξης συμβολαίων περιλαμβάνουν LTC MINING, ETH MINING, BTC MINING, FIL MINING και DOGE MINING, με τιμές που κυμαίνονται από $8 έως $8.500.

Μετά την αγορά του συμβολαίου, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα. Το ημερήσιο κέρδος θα επιστραφεί στον λογαριασμό σας, μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων ανά πάσα στιγμή και ο χρόνος ανάληψης διαρκεί μόνο 30 λεπτά για να ολοκληρωθεί. Εάν δεν χρειάζεστε χρήματα για λίγο και θέλετε να κερδίσετε περισσότερο παθητικό εισόδημα, μπορείτε επίσης να αγοράσετε συμβόλαια εξόρυξης cloud με τα κέρδη που λαμβάνετε.

Επιπλέον, Hashlists ενθαρρύνει επίσης τους χρήστες να γίνουν συνεργάτες. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον σύνδεσμο παραπομπής σας για να προσκαλέσετε άλλους να συμμετάσχουν. Όταν άλλοι εγγραφούν και επενδύσουν μέσω του συνδέσμου σας, μπορείτε να λάβετε το 3% του ποσού της επένδυσής τους ως βραβείο.

Προγράμματα παραπομπής είναι επίσης ένας πολύ καλός τρόπος για να δημιουργήσετε παθητικό εισόδημα εάν έχετε μεγάλους ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Twitter, το Instagram, το TikTok, το Facebook ή το YouTube.

Ταμείο: ⭐⭐

Κίνδυνος: ⭐

Αποθεματικό Γνώσης: ⭐

Κύκλος: ⭐⭐

Κέρδη: ⭐⭐⭐⭐⭐

Μερίσματα

Μερίσματα παρουσιάστε μερικές ισχυρές επιλογές για μερικούς λόγους. Το μέρισμα είναι μια τακτική πληρωμή σε μετρητά που εκδίδεται στους μετόχους — πραγματικά ο πιο άμεσος τρόπος με τον οποίο μια μετοχή μπορεί να κατευθύνει την επιχειρηματική επιτυχία στους επενδυτές της. Επίσης, τυπικά, σημαίνει ορισμένα βασικά πράγματα για το προφίλ κινδύνου αυτής της μετοχής.

Ακολουθούν ορισμένοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την αξιολόγηση του κινδύνου μιας μετοχής:

Αυτό το μέρισμα είναι πολύ πιο συνεπές και πληρώνεται είτε η μετοχή είναι πάνω είτε κάτω. Ακόμα κι αν η μετοχή σας υπολειτουργεί ως προς την αξία της μετοχής της, εξακολουθείτε να παίρνετε κάτι πίσω, καθιστώντας ευκολότερο να διατηρήσετε τη μετοχή σας και να περιμένετε μια πτωτική πορεία.

Το μέρισμα λειτουργεί ως ανάχωμα ενάντια στην πτώση των τιμών των μετοχών. Τα μερίσματα ορίζονται ως πληρωμή ανά μετοχή, αλλά οι επενδυτές συνήθως εστιάζουν στην “μερισματική απόδοση”, η οποία είναι το ποσοστό της τιμής της μετοχής μιας εταιρείας που θα επιστραφεί ως μερίσματα σε ένα δεδομένο έτος. Καθώς οι τιμές των μετοχών πέφτουν, πληρώνετε λιγότερα για το ίδιο μέρισμα.

Ταμείο: ⭐⭐⭐⭐

Κίνδυνος: ⭐

Αποθεματικό γνώσης: ⭐⭐⭐

Κύκλος: ⭐⭐⭐

Κέρδη: ⭐

Η πληρωμή του χρέους ενός είναι είσπραξη του χρέους ενός άλλου, σωστά; Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής. Καθώς τείνετε να εξοφλήσετε το χρέος σας, κάποιος άλλος μπορεί να χρειάζεται το ίδιο ποσό. Εδώ παίζει ρόλο ο peer-to-peer δανεισμός, συχνά γνωστός ως “P2P Lending”. Όντας μια από τις πιο δημιουργικές επιλογές, γίνεται δημοφιλής επιλογή στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Εάν είστε διατεθειμένοι να διακινδυνεύσετε να εμπιστευτείτε αυτή τη διαδικασία, έχετε υψηλή ανταμοιβή, λέει ο Empyrion’s Foss. Σκεφτείτε το Prosper, το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε δάνεια σε τυχαίους αγνώστους και να κερδίσετε μια εξαιρετική ετήσια απόδοση. Τα στοιχεία της Prosper δείχνουν ότι οι μεμονωμένοι επενδυτές κερδίζουν μέσες ετήσιες αποδόσεις 5,3%.

Ανάλογα με τα πιστωτικά σκορ, μπορείτε να επιλέξετε σε ποιον δανειολήπτη θέλετε να δανείσετε το ποσό σας. Αυτό σας επιτρέπει να σχεδιάσετε τον κίνδυνο. Παρόμοια με μια τράπεζα, μπορείτε επίσης να ζητήσετε υψηλότερο επιτόκιο για δανειολήπτες που έχουν χαμηλότερα πιστωτικά σκορ.

Ο Foss λέει ότι είναι μια λιγότερο επικίνδυνη επιλογή από το χρηματιστήριο. Συνιστά να εμμείνετε με τους δανειολήπτες που έχουν αξιολογήσεις AAA.

“Δεν θα έβαζα όλα τα μετρητά σας εδώ, αλλά μπορεί να λειτουργήσει καλά ως μέρος ενός χαρτοφυλακίου με μετοχές που πληρώνουν μέρισμα και ένα βραχυπρόθεσμο εταιρικό ομολογιακό κεφάλαιο”, λέει ο Foss.

Ταμείο: ⭐⭐⭐⭐

Κίνδυνος: ⭐⭐

Αποθεματικό γνώσης: ⭐⭐

Κύκλος: ⭐⭐⭐

Κέρδη: ⭐

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply