7 Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Crypto Lending 2021

2
7 Μοναδικά Πλεονεκτήματα του Crypto Lending 2021

Ενώ αναζητάτε μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να κερδίσετε ενδιαφέρον για τα διακριτικά κρυπτονομισμάτων σας, ενδέχεται να χρειαστεί να επιλέξετε μεταξύ Hodlnaut και Blockfi. Σε αυτό το σενάριο, είναι πιθανό να βρείτε μια παράπλευρη σύγκριση των δύο πλατφορμών χρήσιμη. Αυτό θα λάβετε σε αυτό το άρθρο.

Κάνουμε μια σύγκριση Hodlnaut εναντίον Blockfi με βάση τα επιτόκια, την ασφάλεια, τα υποστηριζόμενα νομίσματα, τα δάνεια, τις πληρωμές και την υποστήριξη πελατών, μεταξύ άλλων παραγόντων. Σε ορισμένες από αυτές τις απόψεις, το Hodlnaut είναι καλύτερο, ενώ σε ορισμένες άλλες το Blockfi είναι καλύτερο.

Hodlnaut Vs Blockfi

Τι είναι το Hodlnaut;

Το Hodlnaut είναι μια πλατφόρμα με βάση τη Σιγκαπούρη, στην οποία οι κάτοχοι μάρκες κρυπτονομισμάτων μπορούν να κερδίσουν τόκους για αυτά τα περιουσιακά στοιχεία. Ιδρύθηκε το 2019 και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Έχει επίσης περίπου 10.000 χρήστες, από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Τι είναι το Blockfi;

Το Blockfi είναι μια πλατφόρμα με έδρα το Νιου Τζέρσεϊ, στην οποία οι ιδιοκτήτες περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης μπορούν να κερδίσουν τόκο από αυτά. Ιδρύθηκε το 2017 και μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχει περίπου 15 δισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση. Το Blockfi έχει περισσότερους από 300.000 χρήστες, από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Επιτόκια Hodlnaut εναντίον Blockfi

Τα επιτόκια Hodlnaut είναι γενικά υψηλότερα από τα επιτόκια Blockfi. Για τα πρώτα 2 bitcoin, το Hodlnaut δίνει 7,46% APY. Για μεταξύ 2 και 8 Bitcoin, το επιτόκιο Hodlnaut είναι 4,08%. Αυτό πέφτει στο 2,02% για τα επόμενα 90 Bitcoin. Και για πάνω από 100 Bitcoin, το APY είναι 1%.

Όσον αφορά το ETH, ο Hodlnaut πληρώνει 7,46% για τα πρώτα 20 νομίσματα ETH. Αυτό μειώνεται στο 4,08% για τα επόμενα 80 νομίσματα ETH. Και για πάνω από 100 ETH, η Hodlnaut πληρώνει 2,02%.

Για το DAI, η Hodlnaut θα σας πληρώσει 8,32% APY για τα πρώτα 25.000 νομίσματα. Αυτό μειώνεται στο 5,12% για τα επόμενα 75.000 νομίσματα DAI. Για τα επόμενα 400.000 DAI μετά από αυτό, το ποσοστό του Hodlnaut είναι 3,56%. Και για περισσότερα από 500.000 νομίσματα DAI, το ποσοστό είναι 2,02%.

Περνώντας στο USDC, για τα πρώτα 25.000 νομίσματα, το Hodlnaut σας προσφέρει ένα εκπληκτικό APY 12,73%. Για τα επόμενα 75.000 USDC, ο συντελεστής είναι 7,25, ενώ για τα επόμενα 400.000 ο συντελεστής είναι 3,56%. Τέλος για πάνω από 500.000 USDC, το ποσοστό είναι 2,84%.

Για σύγκριση, ας ελέγξουμε τα ποσοστά του Blockfi. Μεταξύ 0 και 0,10 Bitcoin, το Blockfi θα σας πληρώσει 4,5% APY. Για 0,10 έως 0,35 Bitcoins, το ποσοστό του Blockfi είναι 1%. Στη συνέχεια, για οτιδήποτε πάνω από 0,35 Bitcoin, λαμβάνετε 0,1% επιτόκιο στο Blockfi.

Όσον αφορά το ETH, για 0 ​​έως 1,5 ETH, το Blockfi πληρώνει 5%. Αυτό μειώνεται στο 1,5% για κέρματα από 1,5 έως 50 ETH. Και για οτιδήποτε πάνω από 50 νομίσματα ETH, το Blockfi σας δίνει 0,25% APY.

Στρέφοντας στο DAI (και το USDC), διαπιστώνετε ότι για 0 ​​έως 40.000 νομίσματα, το Blockfi πληρώνει 9% APY. Αυτό μειώνεται στο 8% για οτιδήποτε πάνω από 40.000 νομίσματα.

Έτσι, στη σύγκριση Blockfi εναντίον Hodlnaut σχετικά με τα επιτόκια, ο Hodlnaut κερδίζει – ως επί το πλείστον.

Πληρωμές Hodlnaut εναντίον Blockfi

Στο Hodlnaut, οι πληρωμές είναι εβδομαδιαίες. Έτσι, κάθε Δευτέρα, οι κερδισμένοι τόκοι προστίθενται στους λογαριασμούς χρηστών.

Όσον αφορά το Blockfi, οι πληρωμές είναι μηνιαίες. Έτσι, κάθε πρώτη εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα, οι κερδισμένοι τόκοι προστίθενται στους λογαριασμούς χρηστών.

Από αυτή την άποψη, το Hodlnaut φαίνεται να προσφέρει μια καλύτερη συμφωνία. Είναι ένα θέμα που πολλά άρθρα κριτικής του Blockfi μπορεί να προσπαθήσουν να ξεσκεπάσουν, αλλά είναι ωστόσο σημαντικό.

Hodlnaut εναντίον Blockfi Security

Τόσο το Hodlnaut όσο και το Blockfi εφαρμόζουν αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Ο κύριος θεματοφύλακας του Hodlnaut είναι το FireBlocks. Ο κύριος θεματοφύλακας του Blockfi είναι ο Gemini.

Ενώ μπορεί να βρίσκονται σε σχεδόν ισότιμη βάση όσον αφορά την ασφάλεια, αξίζει να θυμόμαστε ότι το Blockfi είναι μια καλύτερα εδραιωμένη πλατφόρμα. Υπάρχει για περισσότερο καιρό (από το 2017 σε σύγκριση με το Hodlnaut που υπάρχει από το 2019).

Έχει επίσης περισσότερους χρήστες και περισσότερα περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Έτσι, η «αίσθηση εμπιστοσύνης» που έχουν οι άνθρωποι στο Blockfi μπορεί να είναι κάπως υψηλότερη από ό,τι στο Hodlnaut.

Δάνεια Hodlnaut εναντίον Blockfi

Ως μεμονωμένος επενδυτής, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο από την Blockfi. Αυτή η επιλογή πραγματικά δεν υπάρχει στο Hodlnaut, το οποίο δίνει δάνεια μόνο σε «θεσμικούς δανειολήπτες».

Φυσικά, αυτό μειώνει κάπως τους κινδύνους Hodlnaut. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι απαιτήσεις δανείου Hodlnaut φαίνεται να είναι πιο αυστηρές. Αλλά από την αρνητική πλευρά, σημαίνει ότι το Hodlnaut σάς επιτρέπει να κερδίζετε ενδιαφέρον μόνο για τα κρυπτογραφικά σας στοιχεία. Αλλά δεν θα σας αφήσει να δανειστείτε εναντίον τους.

Διαβάζοντας τα περισσότερα άρθρα της κριτικής του Hodlnaut στο Reddit, βλέπετε ότι αυτό είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα.

Με το Blockfi, μπορείτε πραγματικά να πάρετε ακόμη και ένα πιστωτική κάρταμέσω του οποίου θα έχετε πρόσβαση στα κεφάλαια που δανείζεστε.

Επομένως, αυτό σημαίνει ότι εάν επιλέξετε έναν λογαριασμό ταμιευτηρίου Blockfi, δεν χρειάζεται να πουλάτε τα κρυπτονομίσματα σας όποτε χρειάζεστε μετρητά.

Μπορείτε να πάρετε ένα δάνειο έναντι των κρυπτονομισμάτων που έχετε. Και αν ελέγξετε τις περισσότερες κριτικές του Blockfi Reddit άρθρα, αντιλαμβάνεστε ότι είναι πολύ μεγάλη υπόθεση.

Η πιστωτική κάρτα Blockfi συνοδεύεται επίσης από ορισμένες προσφορές ανταμοιβής επιστροφής μετρητών.

Υποστήριξη πελατών Hodlnaut εναντίον Blockfi

Τόσο η Hodlnaut όσο και η Blockfi φαίνεται να έχουν αξιοπρεπείς ομάδες υποστήριξης πελατών.

Επειδή το Blockfi είναι μια παλαιότερη και μεγαλύτερη πλατφόρμα, οι χρήστες διαπιστώνουν ότι έχουν πρόσβαση σε περισσότερους διαδικτυακούς πόρους για να επιλύσουν τα διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχουν.

Πράγματι, ακόμη και τα άρθρα κριτικής του Hodlnaut φαίνεται να είναι λιγότερα από τα άρθρα κριτικής του Blockfi. Και τα νήματα του Blockfi Reddit για διάφορα θέματα φαίνεται επίσης να είναι περισσότερα.

Επειδή όμως η κοινότητα του Hodlnaut είναι μικρότερη και δεμένη, αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε καλύτερη υποστήριξη πελάτη ένας προς έναν.

Τελικά, όσον αφορά την υποστήριξη πελατών, το Blockfi φαίνεται να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα.

Τέλη ανάληψης Hodlnaut εναντίον Blockfi

Στο Hodlnaut, όλες οι αναλήψεις πρέπει να πληρωθούν. Στο Blockfi, λαμβάνετε τουλάχιστον μία δωρεάν ανάληψη ανά μήνα. Και ακόμη και αφού εξαντλήσετε τη δωρεάν ανάληψη σας, οι χρεώσεις του Blockfi για τις επόμενες αναλήψεις είναι αρκετά χαμηλές.

Για παράδειγμα, ενώ για το BTC το τέλος ανάληψης Hodlnaut είναι 0,0004 BTC, στο Blockfi το τέλος (αφού εξαντλήσετε τη δωρεάν ανάληψη ) είναι 0,00075 BTC. Άρα η διαφορά είναι οριακή.

Επομένως, σε αυτήν την πτυχή της σύγκρισης Blockfi εναντίον Hodlnaut, το Blockfi έχει ένα πλεονέκτημα (επειδή προσφέρει τουλάχιστον μια δωρεάν ανάληψη).

Εφαρμογές για κινητά Hodlnaut εναντίον Blockfi

Τόσο το Hodlnaut όσο και το Blockfi έχουν αρκετά καλές εφαρμογές για κινητά.

Οι εφαρμογές του Blockfi υπάρχουν εδώ και πολύ καιρό. Ως εκ τούτου, είχε περισσότερο χρόνο να τα συντονίσει. Οι εφαρμογές του Hodlnaut είναι σχετικά νεότερες.

Υπάρχουν επίσης εκείνοι που πιστεύουν ότι η εφαρμογή για κινητά του Blockfi είναι πιο εύκολη στα μάτια – αν και αυτό είναι υποκειμενικό. Παρ ‘όλα αυτά, είναι ένα συναίσθημα που μπορεί να βρείτε όταν περνάτε από τα διάφορα θέματα Hodlnaut εναντίον Blockfi Reddit.

Έτσι, αν θέλουμε να κάνουμε μια σύγκριση Hodlnaut εναντίον Blockfi όσον αφορά τις εφαρμογές για κινητά, το Blockfi μπορεί να έχει ένα μικρό πλεονέκτημα.

Υποστηριζόμενα νομίσματα Hodlnaut εναντίον Blockfi

Το Blockfi υποστηρίζει περισσότερα κρυπτονομίσματα από το Hodlnaut. Μακράν. Ενώ τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το Hodlnaut είναι μόλις 6 (από τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), τα νομίσματα που υποστηρίζονται από το Blockfi είναι περισσότερα από 12 στον αριθμό.

Αυτό που φαίνεται ότι έκαναν οι άνθρωποι στο Hodlnaut είναι πρώτα να καταλάβουν ποια είναι τα κύρια/ πιο δημοφιλή κρυπτονομίσματα. Στη συνέχεια ξεκίνησαν με αυτά: δηλαδή BTC, ETH, USDC, DAI, WBTC και USDT.

Το Blockfi υποστηρίζει όλα αυτά. Αλλά πέρα ​​από αυτά, το Blockfi υποστηρίζει επίσης τα PAX, UNI, LTC και Binance USD, μεταξύ άλλων.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μπορείτε να αγοράσετε κρυπτονομίσματα απευθείας στο Blockfi. Αυτή η επιλογή δεν υπάρχει στο Hodlnaut. Στο Hodlnaut, καταθέτετε μόνο νομίσματα που αγοράζετε αλλού.

Έτσι, στη σύγκριση Blockfi εναντίον Hodlnaut όσον αφορά τα υποστηριζόμενα νομίσματα, το Blockfi κερδίζει.

Τελική ετυμηγορία – Hodlnaut εναντίον Blockfi

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους το Hodlnaut μπορεί να είναι καλύτερο από το Blockfi. Υπάρχουν επίσης ορισμένοι τρόποι με τους οποίους το Blockfi είναι καλύτερο από το Hodlnaut.

Hodlnaut Vs Blockfi
Hodlnaut Vs Blockfi

Η Hodlnaut πληρώνει γενικά υψηλότερα επιτόκια. Έχει επίσης εβδομαδιαίες πληρωμές τόκων (κάθε Δευτέρα) σε σύγκριση με τις μηνιαίες πληρωμές του Blockfi (κάθε 1αγ εργάσιμη ημέρα κάθε μήνα). Επομένως, από αυτές τις απόψεις, μπορούμε να πούμε ότι το Hodlnaut είναι καλύτερο από το Blockfi.

Από την άλλη πλευρά, το Blockfi είναι μια καλύτερα εδραιωμένη (και ως εκ τούτου, για τους περισσότερους ανθρώπους, καλύτερα αξιόπιστη) πλατφόρμα.

Είναι επίσης μια πλατφόρμα όπου μπορείτε να λάβετε δάνειο στα κρυπτογραφικά σας στοιχεία. Και υποστηρίζει περισσότερα κρυπτονομίσματα από το Hodlnaut. Επομένως, από αυτές τις απόψεις, μπορούμε να πούμε ότι το Blockfi είναι καλύτερο από το Hodlnaut.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply