Bitcoin Cash για να περιλαμβάνει μεγαλύτερους ακέραιους αριθμούς και εγγενή ενδοσκόπηση στην επερχόμενη αναβάθμιση – Bitcoin News

1
Bitcoin Cash για να περιλαμβάνει μεγαλύτερους ακέραιους αριθμούς και εγγενή ενδοσκόπηση στην επερχόμενη αναβάθμιση – Bitcoin News

Το Bitcoin Cash ετοιμάζεται να συμπεριλάβει δύο σημαντικές βελτιώσεις στην επερχόμενη αναβάθμισή του. Προγραμματισμένη να γίνει στις 15 Μαΐου, οι προτάσεις βελτίωσης μετρητών Bitcoin (CHIP) που εγκρίθηκαν να συμπεριληφθούν είναι το CHIP-2021-03, το οποίο φέρνει μεγαλύτερους ακέραιους αριθμούς σεναρίων στην αλυσίδα και το CHIP-2021-02, το οποίο έχει να κάνει με την ενεργοποίηση του εγγενείς κωδικοί λειτουργίας ενδοσκόπησης, που στοχεύουν στην απλοποίηση της σύνταξης έξυπνων συμβολαίων που ονομάζονται covenants.

Το Bitcoin Cash προετοιμάζει αναβάθμιση με επίκεντρο το συμβόλαιο

Μια νέα αναβάθμιση βρίσκεται στον ορίζοντα στο νέο πρόγραμμα αναβάθμισης Bitcoin Cash για ένα έτος, που τροποποιήθηκε από τον προηγούμενο εξάμηνο κύκλο του κατά την περσινή αναβάθμιση. Αυτή τη φορά, οι βελτιώσεις που θα συμπεριληφθούν στο blockchain του Bitcoin Cash αποφασίστηκαν χρησιμοποιώντας CHIP, Bitcoin Cash Improvement Proposals, που επιτρέπουν τη δημόσια συζήτηση της κοινότητας σχετικά με τις προτεινόμενες αναβαθμίσεις. Αυτό το νέο MO εγκρίθηκε επίσης κατά την περσινή αναβάθμιση, η οποία έγινε στις 15 Μαΐου 2021.

Οι βελτιώσεις φέτος στοχεύουν στη βελτίωση της απόδοσης και στη διευκόλυνση του τρόπου των προγραμματιστών να συντάσσουν συμβόλαια, τα οποία είναι έξυπνα συμβόλαια που θεσπίζουν κανόνες σχετικά με τον τρόπο χρήσης των κεφαλαίων σε μια συναλλαγή. Τα δύο CHIPS που περιλαμβάνονται σε αυτήν την αναβάθμιση στοχεύουν να επιτρέψουν στα covenants να είναι πιο ακριβή και πιο χρήσιμα, επεκτείνοντας τη λειτουργικότητά τους.

Επεξήγηση τσιπ

Το πρώτο CHIP που θα εφαρμοστεί BCHη αναβάθμιση είναι CHIP-2021-03, το οποίο εισάγει μεγαλύτερους ακέραιους αριθμούς σεναρίων στην αλυσίδα. Η προδιαγραφή αναφέρει ότι θα επιτρέπονται μεγαλύτεροι ακέραιοι αριθμοί 64 bit και αυτοί οι ακέραιοι θα μπορούν να πολλαπλασιάζονται απευθείας σε κώδικα. Αυτό θα βελτιώσει τη λειτουργικότητα αυτών των συμβάσεων επιτρέποντας στους προγραμματιστές να αξιοποιήσουν περισσότερη αξία χωρίς να χρειάζεται να σχεδιάσουν λύσεις, μειώνοντας επίσης τον πλεονασμό και το μέγεθος των συναλλαγών.

CHIP-2021-02, που επιτρέπει τους εγγενείς κωδικούς λειτουργίας ενδοσκόπησης, θα επιτρέπει επίσης στους προγραμματιστές να λαμβάνουν πληροφορίες από την ίδια συναλλαγή στην οποία εργάζονται για να τις συμπεριλάβουν σε οποιαδήποτε συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι οι προγραμματιστές θα μπορούν να τοποθετούν στην ουρά πληροφορίες από συναλλαγές χρησιμοποιώντας διαφορετικούς, νέους κωδικούς λειτουργίας. Η εφαρμογή αυτού του CHIP στοχεύει να μειώσει την πολυπλοκότητα του κώδικα σε συμβόλαια και να επιτρέψει την εμφάνιση νέων περιπτώσεων χρήσης λόγω των νέων λειτουργιών που παρέχονται από τους κωδικούς λειτουργίας.

Σχετικά με την αναβάθμιση, ο Jonathan Silverblood, ένας προγραμματιστής που συμμετέχει στην πρόταση των δύο CHIP που θα εφαρμοστούν, δηλωθείς:

Πριν από αυτήν την αναβάθμιση, όποιος ήθελε να δημιουργήσει έξυπνα συμβόλαια δεν μπορούσε να πολλαπλασιάσει δύο αριθμούς σε κώδικα. Έπρεπε να καταλάβουν πώς να (κατα)χρησιμοποιήσουν τους μηχανισμούς υπογραφής συναλλαγών για να ελέγξουν ποιος πληρώνεται και πόσα. Μετά από αυτό, έχουμε μια σταθερή βάση για να χτίσουμε.

Οι κανονικοί χρήστες Bitcoin Cash δεν θα χρειαστεί να κάνουν αλλαγές για να υποστηρίξουν αυτήν την αναβάθμιση. Οι χειριστές κόμβων θα πρέπει να αναβαθμίσουν στην πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού κόμβου τους για να αποφύγουν διακοπές της υπηρεσίας.

Τι πιστεύετε για την επερχόμενη αναβάθμιση του δικτύου Bitcoin Cash; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Σέρχιο Γκοσένκο

Ο Sergio είναι δημοσιογράφος κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Βενεζουέλα. Περιγράφει τον εαυτό του ως καθυστερημένο στο παιχνίδι, εισερχόμενος στην κρυπτόσφαιρα όταν η άνοδος της τιμής συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017. Έχοντας ένα υπόβαθρο μηχανικής υπολογιστών, ζώντας στη Βενεζουέλα και επηρεασμένος από την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων σε κοινωνικό επίπεδο, προσφέρει μια διαφορετική άποψη σχετικά με την επιτυχία των κρυπτογράφησης και πώς βοηθά τους μη τραπεζικούς και υποεξυπηρετούμενους.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply