Jungle Freaks NFT Review: Using NFTs As A Vehicle For Change

0
Jungle Freaks NFT Review: Using NFTs As A Vehicle For Change

Πριν από λίγο περισσότερο από ένα χρόνο, κάλεσε ένα NFT Καθημερινές: Οι πρώτες 5.000 ημέρες, πουλήθηκε για 69 εκατομμύρια δολάρια στον οίκο Christie’s. Άλλο ένα, μεταγλωττισμένο Covid Alien, αγοράστηκε από τον επενδυτή venture capital Shalom Mackenzie για σχεδόν 12 εκατομμύρια δολάρια σε δημοπρασία του Sotheby’s.

Ενώ οι περισσότεροι δημιουργοί στον χώρο έχουν υπόβαθρο στην ψηφιακή τέχνη, μερικά έργα έχουν μείνει πιστά στην παράδοση, βασίζοντας τα NFT τους σε επιμελώς ζωγραφισμένες στο χέρι εικονογραφήσεις. Ένα τέτοιο έργο είναι Jungle Freaks NFT.

Αυτή η σύντομη ανασκόπηση θα εξετάσει τα χαρακτηριστικά, τα tokenomics και τον οδικό χάρτη του Jungle Freaks και ελπίζουμε να ανακαλύψει τι το κάνει τόσο αξιόλογο έργο.

Τι είναι το Jungle Freaks NFT;

Το Jungle Freaks είναι ένα έργο NFT πατέρα και γιου που διαδραματίζεται σε έναν φανταστικό μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κατακλύζεται από ζόμπι. Ωστόσο, ένα τελευταίο κράτημα παραμένει στον γεμάτο ζόμπι κόσμο των Jungle Freaks: το Gorilla Oasis. Αυτό είναι ένα νησί γεμάτο γενετικά τροποποιημένους γορίλες που είναι τόσο επικίνδυνοι και έξυπνοι που έχουν κρατήσει τα ζόμπι μακριά.

Η πρώτη συλλογή Jungle Freaks, Jungle Freaks Gen 1, αποτελούνταν από 10.000 ζόμπι NFT που σχεδίασε στο χέρι ο πρώην σκιτσογράφος του περιοδικού Hustler, George Trosley. Ήταν το πρώτο έργο NFT που σχεδιάστηκε πραγματικά με το χέρι.

Το ταξίδι δημιουργίας της συλλογής Jungle Freaks Gen 1 ξεκίνησε με σκίτσα σε χαρτί. Μόλις ο Trosley θεώρησε ότι τα σχέδια ήταν αρκετά καλά, τα έβαλε σε έναν ελαφρύ πίνακα και τα εντόπισε για να κάνει καλύτερες εκδόσεις. Αφού μετέτρεψε με ακρίβεια τις εικόνες σε πιο λεπτομερείς μορφές, στη συνέχεια τις μετέφερε σε φύλλα χαρτιού υψηλής ποιότητας που ονομάζονται χαρτοφυλάκια.

Το παραμικρό λάθος σήμαινε κυριολεκτικά να επιστρέψω στον πίνακα σχεδίασης από εκείνο το σημείο και μετά. Εάν ο Trosley απέφευγε να κάνει λάθη, θα μπορούσε στη συνέχεια να προχωρήσει στο χρωματισμό της τέχνης χρησιμοποιώντας μόνιμους μαρκαδόρους και χρωματιστά μολύβια.

Η τελική διαδικασία περιλάμβανε την αφαίρεση των λευκών κενών κατά τη διαδικασία ψηφιοποίησης για να διασφαλιστεί ότι όλα ήταν τέλεια ευθυγραμμισμένα. Σύμφωνα με την ομάδα του Jungle Freaks, η όλη διαδικασία, μείον τα λάθη, επαναλήφθηκε περισσότερες από 220 φορές και μία φορά για κάθε χαρακτηριστικό.

Η ομάδα του Jungle Freaks πιστεύει ότι αυτή η μακρά διαδικασία δημιουργίας παράγει τα καλύτερα NFT.

Η ομάδα των Jungle Freaks αποφάσισε να φέρει έναν Βραζιλιάνο καλλιτέχνη, τον Andre Muller, για να αναλάβει τον Trosley. Ο Muller θα είναι υπεύθυνος για το επόμενο έργο των Jungle Freaks, Fallout Freaks, που θα κοπεί στις 25 Μαΐου.

Jungle Freaks Motor Club

Το Jungle Freaks Motor Club (JFMC) είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο metaverse του Jungle Freaks. Υπάρχουν 8.888 χειροποίητα αυτοκίνητα στη συλλογή. Έχουν πέντε διαφορετικά στυλ αμαξώματος: Roadster, Big Body, Cyber ​​F1, J-Wagon και Hot Rod.

Τα αυτοκίνητα της συλλογής θα έχουν επίσης περισσότερα από 350 διαφορετικά χαρακτηριστικά και επίπεδα που επηρεάζουν τον τρόπο οδήγησης, το πόσο γρήγορα πηγαίνουν και πόσο γρήγορα επιταχύνουν.

Κάθε κομμάτι NFT της συλλογής JFMC χρησιμεύει ως πέρασμα σε πολλά παιχνίδια αγώνων αγώνων play-to-earn (P2E) που έχουν δημιουργηθεί σε NFTWorlds και NetVRk.

ο NetVRk Το παιχνίδι θα είναι χτισμένο στο Unreal Engine και θα διαθέτει μια σειρά από αυτοκίνητα με διαφορετικά χαρακτηριστικά, πλεονεκτήματα και δυνατά σημεία. Το παιχνίδι θα διαθέτει επίσης leaderboard και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μάρκες, αντικείμενα εντός παιχνιδιού και αποκλειστικά NFT.

ο NFTWorlds η έκδοση θα αξιοποιήσει τους διακομιστές του Minecraft με την ιδέα ενός μίνι παιχνιδιού αγωνιστικού στυλ που περιλαμβάνει πέντε διαφορετικά μοντέλα αυτοκινήτων, το καθένα με μοναδικές ικανότητες. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει επίσης πέντε αγωνιστικές πίστες όπου οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν χρήσιμα power-ups κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ένα από τα 8.888 NFT της συλλογής JFMC θα έχει ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που θα επιτρέψει στον κάτοχό του να κερδίσει ένα Tesla Model 3 του 2022 ή το αντίστοιχο σε Αιθέρα (ETH).

Token $JUNGLE

Το οικοσύστημα Jungle Freaks τροφοδοτείται από $JUNGLE tokens, τα οποία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κερδίσουν κατέχοντας και ποντάροντας Jungle Freaks NFT.

Εκτός από το ότι είναι ένα διακριτικό ψηφοφορίας για τη διακυβέρνηση, το $JUNGLE θα διευκολύνει επίσης την αλληλεπίδραση με τα ακόλουθα μέρη του οικοσυστήματος Jungle Freaks:

 • JFMC Mint.
 • Jungle Freaks Vox Models Mint.
 • Jungle Freaks 3D Crypto Avatar Mint.
 • Jungle Freaks Token Dashboard 2.0
 • Διάφορα στοιχεία και wearables μετασύνδεσης

Ποντάρισμα

Ακολουθεί μια ανάλυση του ποσού των $JUNGLE που μπορείτε να κερδίσετε για κάθε NFT που στοιχηματίζεται στα διάφορα στοιχεία του οικοσυστήματος Jungle Freaks:

 • Αν ποντάρετε 1 NFT στη Συλλογή Genesis Jungle Freaks, θα λάβετε 10 $JUNGLE tokens σε αντάλλαγμα
 • Αν ποντάρετε 1 NFT στο JF Legendary Vault’s Mt. Freakmore, θα λάβετε 15 $JUNGLE tokens σε αντάλλαγμα
 • Ποντάροντας ένα NFT στο JF Legendary Vault’s Creation of the Freak θα σας δώσει 35 $JUNGLE tokens.

Tokenomics

Η $JUNGLE έχει συνολική προσφορά 295.000.000. Η προμήθεια έχει κατανεμηθεί με τον ακόλουθο τρόπο:

 • 63% προορίζεται για ποντάρισμα ανταμοιβών.
 • 20% προορίζεται για ανταμοιβές κοινότητας.
 • Το 9% πήγε στην αποκεντρωμένη αυτόνομη οργάνωση Jungle Freaks (DAO).
 • 8% για την ομάδα.

Οδικός Χάρτης

Ο οδικός χάρτης των Jungle Freaks δεν προσφέρει πολλά. Αυτή τη στιγμή αποτελείται από οκτώ ευρεία ορόσημα, δύο από τα οποία έχουν ήδη επιτευχθεί.

Τα υπόλοιπα ορόσημα περιλαμβάνουν τη δημιουργία μιας διαδικτυακής παρουσίας και την οικοδόμηση ενός μεταβέρσου των Jungle Freaks.

Άλλα περιλαμβάνουν τη δημιουργία διαφόρων παραγωγικών έργων και την κατασκευή των Freak Labs, μια σειρά από άκρως απόρρητα σχέδια που πρόκειται να αποκαλυφθούν στο μέλλον.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………… ………

Αποποίηση ευθύνης: Αυτό το άρθρο δεν προορίζεται να αποτελέσει πηγή επενδυτικών, οικονομικών, τεχνικών, φορολογικών ή νομικών συμβουλών. Όλο αυτό το περιεχόμενο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Οι αναγνώστες πρέπει να κάνουν τη δική τους έρευνα. Η Capital δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή ζημία που προκλήθηκε ή φέρεται να προκληθεί από τη συνδρομή οποιασδήποτε πληροφορίας που αναφέρεται στο παρόν άρθρο.

Αρχικά Δημοσιεύθηκε στις
Η πρωτεύουσα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply