LBank Exchange Lists Crypton (CRP) στις 11 Φεβρουαρίου 2022 – Δελτίο τύπου Bitcoin News

2
LBank Exchange Lists Crypton (CRP) στις 11 Φεβρουαρίου 2022 – Δελτίο τύπου Bitcoin News

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. INTERNET CITY, ΝΤΟΥΜΠΑΙ, 12 Φεβρουαρίου 2022 – LBank Exchange, μια παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων, εισηγμένη στο χρηματιστήριο Crypton (CRP) στις 11 Φεβρουαρίου 2022. Για όλους τους χρήστες του LBank Exchange, το CRP/USDT Το ζεύγος συναλλαγών έγινε επίσημα διαθέσιμο για διαπραγμάτευση στις 20:00 (UTC+8) στις 11 Φεβρουαρίου 2022.

Το Διαδίκτυο έχει δώσει στους ανθρώπους τη δύναμη να εισέλθουν στον ενημερωτικό χώρο που είναι γεμάτος με τεράστιες ποσότητες δεδομένων, αλλά τα ανθρώπινα δικαιώματα όσον αφορά το απόρρητο της επικοινωνίας και την ελευθερία της έκφρασης πρέπει να προστατεύονται από κυβερνήσεις και ιδιωτικές εταιρείες που παρακολουθούν συνεχώς τις δραστηριότητες των ανθρώπων και τη χρήση τους για άλλους σκοπούς. Για να επιστρέψει το απόρρητο και η ελευθερία στους ανθρώπους, η Utopia είναι εδώ για να παρέχει κιτ all-in-one για ασφαλή ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, κρυπτογραφημένη επικοινωνία μέσω e-mail, ανώνυμες πληρωμές και ιδιωτική περιήγηση στο web. Η κύρια μονάδα πληρωμών του Crypton Το διακριτικό (CRP) θα εισαχθεί στο LBank Exchange στις 20:00 (UTC+8) στις 11 Φεβρουαρίου 2022, για να επεκτείνει περαιτέρω την παγκόσμια απήχησή του και να το βοηθήσει να πετύχει το όραμά του.

Παρουσιάζοντας την Ουτοπία

Το Utopia είναι ένα επαναστατικό οικοσύστημα που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει το απόρρητο των αλληλεπιδράσεων και να διατηρεί την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων κάθε συμμετέχοντα. Το δίκτυο κυκλοφόρησε στις 18 Νοεμβρίου 2019 και υποστηρίζεται από τα άτομα που το χρησιμοποιούν, με βάση την τεχνολογία Peer-to-Peer (P2P). Χωρίς κεντρικό διακομιστή που εμπλέκεται στη μετάδοση ή την αποθήκευση δεδομένων, δεν έχει κανένα σημείο αστοχίας και είναι πραγματικά αποκεντρωμένος. Κάθε κόμβος, συμπεριλαμβανομένου του προγράμματος-πελάτη Utopia του χρήστη, μεταδίδει δεδομένα δικτύου χρησιμοποιώντας ασφαλή κρυπτογραφία υψηλής ταχύτητας ελλειπτικής καμπύλης Curve25519. Τα μεταδιδόμενα δεδομένα δεν μπορούν να υποκλαπούν από τρίτους, μόνο ο παραλήπτης μπορεί να τα διαβάσει.

Όλα τα δεδομένα προσωπικού λογαριασμού αποθηκεύονται στην τοπική συσκευή ενός χρήστη Utopia σε ένα κρυπτογραφημένο αρχείο που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256-bit. Η Utopia επιτρέπει στους χρήστες να παρακάμπτουν τη διαδικτυακή λογοκρισία και τα τείχη προστασίας, επιτρέποντάς τους να επικοινωνούν ελεύθερα και να αλληλεπιδρούν με όποιον θέλουν, όποτε θέλουν. Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν ιδιωτικά άμεσα μηνύματα κειμένου και φωνής, να μεταφέρουν αρχεία, να παίζουν παιχνίδια και να δημιουργούν ομαδικές συνομιλίες, κανάλια και ιστότοπους ανθεκτικές στη λογοκρισία, καθώς και να πραγματοποιούν και να αποδέχονται πληρωμές που εκφράζονται στο πλήρως ενσωματωμένο ψηφιακό νόμισμα της Utopia, το Crypton.

Κύρια χαρακτηριστικά της Utopia

Ως κιτ all-in-one για ασφαλή ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, κρυπτογραφημένη επικοινωνία e-mail, ανώνυμες πληρωμές και ιδιωτική περιήγηση στο web, το Utopia έχει τα κύρια χαρακτηριστικά ως εξής:

l Ασφαλής και ανθεκτική στην επιτήρηση επικοινωνία – Η Utopia παρέχει άμεση κρυπτογραφημένη επικοινωνία κειμένου, φωνής και e-mail.

l Αποκεντρωμένο δίκτυο P2P – Η Utopia δεν έχει κεντρικούς διακομιστές, κάθε χρήστης συμμετέχει στη δρομολόγηση δικτύου.

l Σχεδιασμένο για ανωνυμία – Η Utopia διασφαλίζει το απόρρητο του χρήστη, η διεύθυνση IP και η ταυτότητα του χρήστη δεν μπορούν να αποκαλυφθούν.

l Ασφαλές πρόγραμμα περιήγησης ιστού – Είναι μια εναλλακτική λύση Tor. Οι χρήστες μπορούν να σερφάρουν στο οικοσύστημα Utopia χρησιμοποιώντας το ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης Idyll.

l Ενσωματωμένο πορτοφόλι, κάρτες κρυπτογράφησης και API για εμπόρους – Οι χρήστες μπορούν να στέλνουν και να λαμβάνουν πληρωμές στο ηλεκτρονικό νόμισμα Crypton της Utopia.

l Η εξόρυξη έγινε εύκολη – Οι χρήστες μπορούν να κερδίσουν Cryptons εκτελώντας διαδικτυακά bots εξόρυξης Utopia.

l uNS, Utopia Name System – Η Utopia παρέχει πραγματικά αποκεντρωμένο και μη λογοκριμένο μητρώο, ισοδύναμο με το κλασικό DNS.

l Ασφαλής αποθήκευση και μετάδοση – Η Utopia χρησιμοποιεί AES 256-bit και κρυπτογράφηση υψηλής ταχύτητας curve25519.

Σχετικά με το CRP Token

Το Crypton (CRP) είναι ένα αποκεντρωμένο κρυπτονόμισμα και η κύρια μονάδα πληρωμών του οικοσυστήματος Utopia. Η όλη διαδικασία εξόρυξης και αγοράς πόρων οικοσυστήματος εκφράζεται σε Crypton. Σχεδιάστηκε για να παρέχει ένα άμεσο, μη ανιχνεύσιμο και μη αναστρέψιμο μέσο πληρωμής, έτσι ώστε η ταυτότητα του χρήστη να προστατεύεται 100%.

Ο σκοπός της εξόρυξης είναι να προωθήσει τη σταθερότητα του οικοσυστήματος αυξάνοντας τον αριθμό των συνδέσεων δρομολόγησης. Η Utopia ανταμείβει τους χρήστες που υποστηρίζουν το οικοσύστημα μέσω της εξόρυξης με εκπομπή νέων Cryptons. Όταν οι χρήστες εκτελούν το Utopia bot θα λάβουν το μερίδιό τους από τη συλλογική ανταμοιβή. Εκτός από την εξόρυξη, οι χρήστες θα λαμβάνουν τακτικό τόκο στο υπόλοιπό τους Crypton.

Το διακριτικό CRP θα εισαχθεί στο LBank Exchange στις 20:00 (UTC+8) στις 11 Φεβρουαρίου 2022, οι επενδυτές που ενδιαφέρονται για την επένδυση Utopia μπορούν εύκολα να αγοράσουν και να πουλήσουν το διακριτικό του στο LBank Exchange μέχρι τότε. Η εισαγωγή της CRP στο LBank Exchange αναμφίβολα θα τη βοηθήσει να επεκτείνει περαιτέρω τις δραστηριότητές της και να τραβήξει περισσότερο την προσοχή στην αγορά.

Μάθετε περισσότερα για το CRP Token:

Επίσημη ιστοσελίδα: https://u.is/

Blockchain Browser: https://explorer.utopiaecosystem.com

Ανακοίνωση καταχώρισης στο LBank Exchange: https://support.lbank.site/hc/en-gb/articles/4417323802137-CRP-Crypton-will-be-listed-on-LBank

Σχετικά με το LBank Exchange

Το LBank Exchange, που ιδρύθηκε το 2015, είναι μια καινοτόμος παγκόσμια πλατφόρμα συναλλαγών για διάφορα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Το LBank Exchange παρέχει στους χρήστες του ασφαλείς συναλλαγές κρυπτογράφησης, εξειδικευμένα χρηματοοικονομικά παράγωγα και επαγγελματικές υπηρεσίες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων. Έχει γίνει μια από τις πιο δημοφιλείς και αξιόπιστες πλατφόρμες συναλλαγών κρυπτογράφησης με περισσότερους από 6,4 εκατομμύρια χρήστες από τώρα περισσότερες από 210 περιοχές σε όλο τον κόσμο.

Ξεκινήστε τις συναλλαγές τώρα: lbank.info

Κοινότητα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

μεγάλο Τηλεγράφημα

μεγάλο Κελάδημα

μεγάλο Facebook

μεγάλο Linkedin

Στοιχεία επικοινωνίας:

LBK Blockchain Co. Limited

LBank Exchange

[email protected]


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους δέουσα επιμέλεια πριν προβούν σε ενέργειες που σχετίζονται με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της. Το Bitcoin.com δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

Bitcoin.com Media

Το Bitcoin.com είναι η κορυφαία πηγή για οτιδήποτε σχετίζεται με κρυπτογράφηση. Επικοινωνήστε με το [email protected] για να μιλήσετε για δελτία τύπου, χορηγούμενες αναρτήσεις, podcast και άλλες επιλογές.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply