Mandox: Αναμένεται τεράστια ανάπτυξη το FY22

2
Mandox: Αναμένεται τεράστια ανάπτυξη το FY22

Οι δυνατότητες ανάπτυξης του Mandox είναι τεράστιο. Τα μοναδικά μη ανταλλάξιμα tokens (NFTs) – Mad Mandos – έχουν ήδη προσελκύσει τεράστιο αριθμό λάτρεις των κρυπτογράφησης.

ο Mandox Η ομάδα προετοιμάζεται για την κυκλοφορία του MandoXCreate αφού το αρχικό του διακριτικό και οι προσφορές NFT εξαντλήθηκαν νωρίς.

Τα σχεδιαζόμενα έργα τους έχουν κερδίσει τεράστια προσοχή τόσο από τα mainstream καταστήματα όσο και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ολοκληρώνοντας μερικές υπέροχες εβδομάδες για το Mandox και τους προγραμματιστές του.

Η ομάδα του έργου θα ρίξει 1000 NFT κάθε φορά και μόνο 10.000 NFT θα κυκλοφορήσουν ποτέ. Κάθε NFT είναι μοναδικό και θα προσφέρει απίστευτη χρησιμότητα στους κατόχους του Mandox, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mandox, Luke Humphries.

Πρόκειται να λανσάρουμε τη δική μας πλατφόρμα αγοράς NFT που ονομάζεται MandoXCreate, η οποία έχει δημιουργηθεί από καλλιτέχνες για καλλιτέχνες,” αυτος λεει.

Mandox προσφέρει επίσης στους επενδυτές μια μυριάδα πλεονεκτημάτων απλώς για την κατοχή κουπονιών $MANDOX, συμπεριλαμβανομένου του MandoXPlay. Αυτό το έξυπνο παιχνίδι για να κερδίσετε θα δώσει στους κατόχους και στους επενδυτές έναν νέο διασκεδαστικό τρόπο να κερδίσουν χρήματα.

Οι παίκτες MandoXPlay μπορούν να κερδίσουν νόμισμα εντός του παιχνιδιού που μπορεί αργότερα να χρησιμοποιηθεί για την αγορά NFT ή να μεταφερθεί απευθείας στα πορτοφόλια κρυπτονομισμάτων τους και να πωληθεί ή να ανταλλάσσεται για μάρκες ή νομίσματα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για πληρωμές σε πραγματικό κόσμο.

ο Mandox Η ομάδα καινοτομεί συνεχώς και αυτή τη στιγμή εργάζεται σε μια σειρά από άλλα συναρπαστικά σχέδια.

Κατασκευάζουμε ενεργά έργα που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της κρυπτογράφησης και του NFT», λέει ο Humphries.

Ένα από αυτά είναι η δική μας πλατφόρμα μουσικής NFT – MandoXBeats – η οποία θα αλλάξει ριζικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η μουσική στο μέλλον.

Το MANDOX, ένα νόμισμα ERC-20 που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2021, δημιουργήθηκε για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ κρυπτονομισμάτων και NFT. Είναι μια πλατφόρμα όπου οι λάτρεις της κρυπτογράφησης και οι καλλιτέχνες μπορούν να συναντηθούν σε ένα ασφαλές περιβάλλον για να εξερευνήσουν την κρυπτογράφηση.

Με το MANDOX, μπορείτε να βουτήξετε το δάχτυλό σας στον κόσμο της κρυπτογράφησης, να παρατηρήσετε τι συμβαίνει και να το εκμεταλλευτείτε πλήρως», λέει ένας εκπρόσωπος.

Mandox εισήχθη πρόσφατα στα Coingecko και Coinmarketcap. Μπορείτε επίσης να βρείτε το Mandox σε LBank, Shiba Swap και Saitimask. Ξεκίνησαν καταπληκτικά, με στόχους να επεκτείνουν τις καταχωρίσεις τους σε περισσότερες ανταλλαγές το 2022.

Το MANDOX NFTS είναι μια μοναδική συλλογή NFT, καθένα από τα οποία δημιουργήθηκε σχολαστικά από έναν ξεχωριστό αφοσιωμένο καλλιτέχνη από τον «νέο κόσμο». Το Mandox σχεδιάζει μόλις 1.000 νέες εκδόσεις ανά σταγόνα και θα κυκλοφορήσουν μόνο 10.000. Η ημερομηνία έκδοσης της λευκής λίστας είναι η 3η Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο κέντρο. Η δημόσια πώληση θα γίνει στις 4 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο κέντρο. Η τιμή του νομισματοκοπείου στη λίστα επιτρεπόμενων είναι 0,075 eth, η δημόσια τιμή είναι 0,08 eth. Μέγιστο νομισματοκοπείο 5 ανά πορτοφόλι την ημέρα της λίστας επιτρεπόμενων και ξανά σε μια δημόσια ημέρα. Η πρώτη 1.000 πτώση είναι η φυλή: ο Λακεδαμαίος. Δείτε τη συλλογή εδώ. Οι μελλοντικές φυλές θα φιλοξενηθούν στο MandoxCreate που προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Φεβρουαρίου.

Η Mandox δεν έχει ανακοινώσει τις ημερομηνίες κυκλοφορίας αυτών των έργων, αλλά έχει δεσμευτεί να ενημερώνει τους ανθρώπους μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο Facebook, ο Humphries εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσους υποστηρίζουν τα έργα Mandox.

Σχετικά με το Mandox

Το διακριτικό Mandox είναι ένα διακριτικό ERC-20 που κυκλοφόρησε στις 26 Νοεμβρίου 2021, με στόχο τη δημιουργία μιας ασφαλούς πλατφόρμας για τους λάτρεις της κρυπτογράφησης και για τους καλλιτέχνες κρυπτογράφησης.

Στο Mandox, οι καλλιτέχνες μπορούν να προωθήσουν τόσο τα NFT όσο και τη μουσική τους. Αγοράζοντας $MANDOX, οι καλλιτέχνες μπορούν να καταχωρήσουν το έργο τέχνης τους στην πλατφόρμα Mandox, καθιστώντας το ουσιαστικά την πλατφόρμα τους.

Mandox προσπαθεί να αλλάξει και τις ζωές των ανθρώπων. Το δύο τοις εκατό κάθε συναλλαγής $MANDOX αφαιρείται και αναδιανέμεται στο Πορτοφόλι των Αποστολών τους, το οποίο χρησιμοποιείται για την υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη και για την καταπολέμηση της φτώχειας.

Το Mandox είναι προς το παρόν διαθέσιμο για αγορά στο Unswap, LBank και Shibawap.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply