MetaRace Horse Racing, το πρώτο “Play to Earn” DApp στο Caduceus Blockchain – Δελτίο τύπου Bitcoin News

0
MetaRace Horse Racing, το πρώτο “Play to Earn” DApp στο Caduceus Blockchain – Δελτίο τύπου Bitcoin News

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ. Στις 18 Απριλίου, το MetaRace Horse Racing ξεκίνησε επίσημα στο αποκεντρωμένο πρωτόκολλο απόδοσης Metaverse – Caduceus. Είναι το πρώτο παιχνίδι «Play to Earn» που κυκλοφόρησε στο Caduceus, συν-κατασκευασμένο από την MetaverseGraph Labs.

Το υψηλό κόστος φυσικού αερίου του Ethereum και η αργή ταχύτητα συναλλαγής δεν μπορούν να υποστηρίξουν τη μεγάλης κλίμακας διαδραστική ταυτόχρονη χρήση του MetaRace. Επομένως, η MetaRace βρήκε μια λύση στο Caduceus. Εκτός από το σχέδιο επέκτασης, το χαμηλό κόστος αερίου θα αυξήσει επίσης τη συμμετοχή των χρηστών και θα μειώσει το όριο συμμετοχής των χρηστών.

Στο MetaRace Horse Racing, οι χρήστες θα αλληλεπιδράσουν με εκατοντάδες χιλιάδες ανταγωνιστικούς λάτρεις των ιπποδρομιών σε πραγματικό χρόνο! Οι χρήστες μπορούν να ζήσουν όλη τη διασκέδαση του ανταγωνισμού και να απολαύσουν ανταμοιβές, από την αναπαραγωγή έως τη συμμετοχή σε ιπποδρομίες και οτιδήποτε ενδιάμεσα. Ελάτε λοιπόν να συμμετάσχετε στη διασκέδαση και να κερδίσετε ανταμοιβές μέσω πολλαπλών τρόπων παιχνιδιού.

Είναι απλό, αγοράστε ένα μηχανικό άλογο κούρσας για να συμμετάσχετε σε ανταγωνιστικούς διαγωνισμούς και να αποκομίσετε τις ανταμοιβές ενός Grand Prix, τουρνουά, μονών ιπποδρομιών και κερδίστε ανταμοιβές κατάταξης σε όλο το παιχνίδι σας. Οι παίκτες μπορούν επίσης να αποκτήσουν το δικαίωμα λειτουργίας ενός ιπποδρόμου ποντάροντας $Meta tokens μοιράζοντας το λειτουργικό κέρδος του ιπποδρόμου ανάλογα με την επένδυσή τους. Μαζί με τη δυνατότητα εκτροφής νέων γενιών μηχανικών αλόγων κούρσας για να βγάλουν εισόδημα μέσω των συναλλαγών NFT. Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, θα μπορείτε να αναλύσετε τα δεδομένα ιπποδρομιών άλλων παικτών για να στοιχηματίσετε και να κερδίσετε μάρκες.

Το MetaRace είναι μια εφαρμογή που ενσωματώνει διάφορα στοιχεία όπως εκτροφή, αγώνες, συλλογή, δημοπρασίες, στοιχήματα, δημιουργία, κοινωνική αλληλεπίδραση, όλα αυτά τα φούρια δημιουργούν απρόβλεπτα και προκλήσεις μέσα στο παιχνίδι.

Στο μέλλον, η MetaRace θα χρησιμοποιήσει όλα τα εργαλεία που έχει στη διάθεση του Caduceus. Γιατί;

Το Caduceus παρέχει στο metaverse ασφάλεια κεφαλαίων, ασφάλεια απορρήτου χρήστη, ασφάλεια περιουσιακών στοιχείων NFT, DAO κ.λπ., χρησιμοποιώντας ένα δίκτυο blockchain υψηλής ταχύτητας και κλιμάκωσης. Το έργο προσφέρει αποκεντρωμένο υπολογιστικό νέφος για το μετασύμπαν. Το Caduceus χρησιμοποιεί μια προηγμένη λύση υλικού ανοιχτού κώδικα από γυαλί XR για να μειώσει το κατώφλι του υλικού και να αυξήσει τη διείσδυση της συσκευής για το metaverse. Το έργο συνδέει δίκτυα blockchain με κινητήρες UE και U3D χρησιμοποιώντας πρότυπα SDK και τέχνης. Το Caduceus βελτιώνει την εμπειρία χρήστη και μειώνει το όριο χρήστη χρησιμοποιώντας ένα σύστημα διεπαφής χρήστη 3D OS. Woah… όλα αυτά θα βελτιστοποιήσουν την οπτική ποιότητα ολόκληρου του παιχνιδιού και θα αναπτύξουν εφαρμογές XR μέσω των εργαλείων επεξεργασίας που παρέχονται από το Caduceus.

Η MetaRace εκτιμά πάρα πολύ τους σημαντικούς ηγέτες σε διάφορους τομείς που έχουν διευρύνει την επίγνωση αυτής της συνεργασίας, τον θρυλικό σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Τζον Τέρι, έναν από τους πιο επιτυχημένους αρχηγούς της Αγγλίας και της Τσέλσι. Επιπλέον, παρουσιάζουμε τον θρύλο του επαγγελματία σνούκερ και πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή, Stephen “Snooker Emperor” Hendry.

Προς το παρόν, η MetaRace έχει προχωρήσει σε προκαταρκτική συνεργασία με κορυφαίες συντεχνίες παιχνιδιών. Η MetaRace θα ανακοινώσει επίσης το σχέδιο για μάρκες και NFT σύντομα. Η ομάδα έχει δεσμευτεί να ενσωματώσει ένα διακριτικό που είναι βιώσιμο για το οικοσύστημα MetaRace και παρέχει τη μακροπρόθεσμη χρησιμότητα για την κοινότητά μας. Λεπτομέρειες για την πρόοδο, τη διανομή και τη χρησιμότητα.

Πηγαίνετε στο MetaRace για να κερδίσετε τη λίστα επιτρεπόμενων και εξασφαλίστε το δικό σας ψηφιακό άλογο κούρσας στα ταχέως αναπτυσσόμενα κοινωνικά μας κανάλια παρακάτω.

Δικτυακός τόπος: https://www.metarace.io

Κελάδημα: https://twitter.com/MetaRace

Διχόνοια: https://discord.com/invite/metarace

Τηλεγράφημα: https://t.me/MetaRace

Μεσαίο: https://metarace.medium.com

Facebook: https://www.facebook.com/MetaRaceNFT


Αυτό είναι ένα δελτίο τύπου. Οι αναγνώστες θα πρέπει να κάνουν τη δική τους δέουσα επιμέλεια πριν προβούν σε ενέργειες που σχετίζονται με την προωθούμενη εταιρεία ή οποιαδήποτε από τις θυγατρικές ή τις υπηρεσίες της. Το Bitcoin.com δεν ευθύνεται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημία ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται στο δελτίο τύπου.

Bitcoin.com Media

Το Bitcoin.com είναι η κορυφαία πηγή για οτιδήποτε σχετίζεται με κρυπτογράφηση. Επικοινωνήστε με το [email protected] για να μιλήσετε για δελτία τύπου, χορηγούμενες αναρτήσεις, podcast και άλλες επιλογές.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply